skip to Main Content

După mai bine de un an de la lansare, #EpicTalk – The Podcast, revine cu un sezon special în care, timp de opt episoade, jurnalista Andreea Brașovean îl are ca invitat pe psihoterapeutul Gáspár György. Podcastul este găzduit de Pagina de Psihologie și susținut de nudoarunmoment.ro.

În acest al doilea sezon, Andreea își propune să afle cât mai multe despre știința relațiilor și abordează cu invitatul ei special subiecte precum: relațiologia, terapia relațională imago, trădarea în cuplu, exprimarea nevoilor sexuale, trauma și intimitatea relațională, casa relațiilor sănătoase, educația sexuală a „copilului interior“, dar și mituri și neadevăruri despre sexualitatea umană. 

După cum putem deduce, se anunță un sezon cel puțin interesant, iar în primul episod accentul s-a pus pe acest nou domeniu, cunoscut drept relațiologie sau știința relațiilor. Spre deosebire de psihologie, o știință cu o bogată istorie și o tot mai mare popularitate, relațiologia este un domeniu nou și interdisciplinar. La baza acesteia se găsesc descoperiri din psihologie, medicină, neurobiologie interpersonală, fizică cuantică, neuroștiințe, antropologie, asistență socială, religie și spiritualitate. 

Pentru a afla mai multe despre cum ne putem cultiva inteligența relațională și despre ce impact pozitiv poate avea relațiologia în viața noastră te invităm să asculți întreaga conversație dintre Andreea și Gáspár. Tot aici vei descoperi și câteva idei surprinzătoare despre puterea îmbrățișărilor, dialogurile dificile, despre cum putem să ne exprimăm non-agresiv, cum ne putem susține jumătatea de cuplu după o zi încărcată și despre rolul pe care-l joacă auto-liniștirea în starea noastră de bine.

℗PUBLICITATEAflă din podcastul #EpicTalk cum poți transforma relația ta de cuplu într-un rai definit de siguranță, disponibilitate și încredere.

Cărțile recomandate în acest episod sunt volumele semnate de John & Julie Gottman, de Esther PerelSue JohnsonHarville Hendrix & Helen LaKelly Hunt și de Harriet Lerner

#EpicTalk – The Podcast este disponibil și pe Spotify, Apple Podcast, Google Podcasts, Anchor FM sau YouTube.  

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0