#EpicTalk2019 – vorbitori fascinanți și discursuri epice – Pagina de Psihologie
skip to Main Content

În căutarea adevărului despre noi și despre relațiile care ne cresc“ reprezintă deviza sub care peste 700 de persoane au răspuns pozitiv invitației noastre de a lua parte la Conferința #EpicTalk2019 – eveniment desfășurat sâmbătă, 26 octombrie, la Sala Plaza a Hotelului Pullman World Trade Center, organizat de Pagina de Psihologie și Mozaic Media.

Am pornit într-o „călătorie“ epică, alături de jurnalista Amalia Enache, care ne-a fost moderatoare. Împreună cu invitații, am disecat relațiile pe toate părțile, am râs, am plâns și ne-am emoționat. Și i-am susținut prin aplauze puternice pe vorbitorii de seamă care au urcat pe scenă:

• psihologul Aurora Liiceanu (care ne-a demontat mituri și ne-a prezentat abordări actuale privind relația soacră-noră);
• jurnalista Sanda Nicola (care ne-a arătat unde, cum și când putem da mâna cu fricile și anxietățile personale);
• preotul Francisc Doboș (care ne-a demonstrat că relația cu Divinitatea începe încă de când nu suntem conștienți de propriul sine, se cultivă în timp șe poate fi reluată oricând simțim nevoia);
• activistul Dragoș Bucurenci (care ne-a introdus în relația dintre identitate și sexualitate cu o franchețe debordantă, blândețe și curaj, sfătuindu-ne să ne trăim viața pentru noi înșine, nu pentru a fi pe placul celorlalți);
• psihologul Diana Stănculeanu (care a pus sub lupă cea mai longevivă relație pe care o putem avea de-a lungul întregii vieți, aceea dintre frați);
Gáspár György (care a adus în prim-plan relația cu propriile răni rămase încă nepansate, ce sunt purtate de copilul invizibil chiar și la maturitate).


Totodată, pe acordurile Cristinei Bălan, am făcut trecerea între cele șase „stații“ tematice în care am poposit. Iar sesiunea de Q&A (care anunța și sfârșitul itinerarului) a fost susținută de jurnalista Andreea Brașovean, alături de care protagoniștii evenimentului au răspuns cu onestitate curiozității celor prezenți. Picanteriile și întrebările mai puțin comode au fost pe buzele participanților, aflați în căutarea adevărului despre noi și despre relațiile care ne cresc, iar răspunsurile au făcut ca dialogul să fie unul uman, familiar, apropiat.

De asemenea, prezența lui Carmen Uscatu și a Oanei Gheorghiu (îngerii din spatele Asociației „Dăruiește Viață“) a făcut ca publicul să vibreze la unison și să ne confirme încă o dată că, împreună, putem muta munții din loc.

℗PUBLICITATEVă mulțumim că ați făcut parte din #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia și vă așteptăm cu mare drag la următoarea ediție: #EpicTalk2020.

De asemenea, mulțumim partenerilor media: Republica, Europa FM, Burda România, IQads, Smark, Parents, Șapte Seri, Kudika.ro, Bazavan.ro, Forbes Kids, FineSociety.ro și Revista Cariere.

 

View this post on Instagram

 

„În căutarea adevărului despre noi și despre relațiile care ne cresc“ a fost tema ediției #EpicTalk2019. O ediție în care am abordat câteva dintre cele mai importante conexiuni din viața noastră: relațiile dintre frați, cele dintre soacre și nurori, dintre oameni și Divinitate, dar și legătura pe care o avem cu fricile, cu identitatea sexuală și cu nevoile neîndeplinite ale copilăriei noastre. Le sunt extrem de recunoscător cele peste 700 de participanți care au venit din diferite colțuri și zone geografice ale țării, dar și celor care au călătorit mai multe sute de kilometri pentru a veni în țară și a fi parte din #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia. Am o mare apreciere față de partenerii evenimentului, față de echipa de voluntari și, nu în ultimul rând, față de colegii mei din echipa de organizare. Fie ca noi toți să trăim în pace și să descoperim #PutereaRelațiilor! 📸 @sabinaghiormescu

A post shared by Gáspár György (@gaspargyorgy) on

Totodată, mulțumim celorlalți parteneri care au fost alături de noi și împreună cu care am organizat acest eveniment: Zepter, Bringo Delivery, București Mall Vitan, Honda, B-Life Botanicals, Nu Doar Un Moment, Nissa, Fillerina, Boiron România, Aquatique, L’Or, Dr. Hart, Roche Bobois, Batiste, Magazinele Next, Milka, Oreo, Sissi Romania, iQWeLT, Maestro, Jidvei, Granini, Lindor, Somersby, Kronenbourg, Eventlicious, Biokarpet și Sabon.

Pagina de Psihologie

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Back To Top
Caută