Skip to content

Ervin Székely s-a născut la Salonta în 19 august 1957. A terminat Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai în 1981. A lucrat în calitate de consilier juridic la Salonta, a fost ziarist la săptămânalul Ifjúmunkás și la câteva alte publicații. În perioada 1992-2004 a fost deputat în Parlamentul României, după care a devenit secretar de stat la Ministerul Sănătății. În prezent este realizator în cadrul Societății Române de Radiodifuziune.

℗PUBLICITATEA publicat șapte volume: Magyarázom a rendszerváltást (Explicații asupra schimbării – eseuri) 2000; Az Andropov-terv (Planul Andropov – eseuri) 2003; A műember (Omul artificial – roman) 2009; A feljelentés (Denunțul – roman) 2011; Bársonyszék és aszfalt (Cum am devenit român) 2014; Szerelmes szakácskönyv szingliknek (Carte de bucate și de dragoste) 2018.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0