Skip to content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.
Eveniment online

12 ani de Pagina de Psihologie. De 12 ani, regândim relațiile împreună!

26.01.2023 ora 00:00 23:59

Astăzi, se împlinesc fix 12 ani de când există Pagina de Psihologie. Am petrecut acest deceniu și un pic alături de o comunitate care a crescut odată cu noi, care ne-a încurajat atunci când ne-am îndoit de puterile noastre și care ne-a iertat atunci când am greșit. Sunt 12 ani în care simțim că am fost împreună la bine și la greu!

Sunt 12 ani de când am pornit #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia! Dacă privim înapoi în timp, totul pare că a început într-o altă viață. Dacă privim spre viitor, imaginile parcă se suprapun. De aceea, alegem să rămânem în prezent și să vă mulțumim pentru tot ce am construit punând inimă lângă inimă. 

Astăzi, vrem să vă răsplătim loialitatea, eforturile și progresul reducând prețul cărților publicate de Editura Pagina de Psihologie. Până la ora 24, cărțile comandate din librăria noastră online au reduceri de până la 50%, iar cursurile online se bucură de reduceri de până la 70%. 

Astăzi, 10 dintre prietenii comunității noastre vor fi răsplătiți prin câte un acces gratuit la cursul online Mindfulness, susținut de psihoterapeutul Gáspár György. Pentru a vă număra printre cei zece câștigători, accesați paginile noastre de Facebook și de Instagram, urmând instrucțiunile prezentate la cele două concursuri. 

La mulți ani, comunității Pagina de Psihologie!  

Pagina de Psihologie

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0