skip to Main Content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.
Eveniment online

Aveți de gând să dăruiți cărți de Crăciun? Prețuri de sărbătoare

08.12.2021 orele 00:00 18.12.2021 orele 23:59

Luna decembrie este cunoscută drept luna cadourilor, și de la mic la mare, ne străduim să găsim cele mai potrivite, interesante și surprinzătoare daruri de pus sub brad. Dacă aveți de gând să dăruiți cărți de Crăciun, noi venim cu recomandările și asigurăm reducerile. În perioada 8-18 decembrie, pe platforma Pagina de Psihologie, toate cărțile au prețuri de sărbătoare. 

Dacă citești acest text probabil te afli deja în goana după darurile prin care să le transmiți celor dragi cât de mult ții la ei și cât de importantă este prezența lor în viața ta. Desigur că, dincolo de treaba cu cadourile, probabil că ai și multe alte responsabilități, iar pentru a le face pe toate suficient de bine, noi îți oferim câteva motive pentru care să pui cărți sub brad, le livrăm acolo unde dorești și ne asigurăm că vei plăti mai puțin decât de obicei. 

Iată ce îți recomandăm pentru adulții pe care vrei să-i impresionezi: 

Promite-mi, tată! – Este una dintre cele mai recente publicații și prezintă relația dintre un tată și fiul său cel mare. Întâmplarea face ca acest tată să fie, în prezent, președintele Statelor Unite ale Americii, iar povestea din carte va fi cu atât mai interesantă și incitantă.
Copilul invizibil (ediția aniversară) – Considerată un fenomen național, cartea aceasta poate reprezenta o adevărată surpriză pentru fiecare cititor. Scrisă într-un stil definit de compasiune, autorul îi vorbește cititorului cu aceeași deschidere și asumare cu care ne-am fi dorit să ne vorbească cineva despre psihologie, traume și procesul de transformare.
Împreună – Poate fi cadoul ideal pentru acei oameni din viața ta cu care chiar îți dorești să construiești relații de calitate. Autorul este unul dintre cei mai cunoscuți medici ai Americii și a ales să scrie în detaliu despre însingurare, distanțare și mai ales despre cum putem să ne folosim de puterea relațiilor pentru a ne reapropia unii de alții.
Știința atașamentului – Dacă vrei să oferi în dar o carte care să includă teorii importante din psihologie, dar care să fie, de asemenea, captivantă și emoționantă aceasta este cartea pe care merită să o pui în coșul virtual de cumpărături. Avem convingerea că cel care primește cartea îți va mulțumi pentru toate bogățiile pe care le conține aceasta.   

Daruri pentru adulții care cred în iubire: 

Împreună la bine și la greu – este una dintre cărțile care la scurt timp de la publicare a devenit bestseller național și a rămas printre preferatele cititorilor noștri. Cartea este succintă, clară și concisă, autorii alegând să scrie despre cele mai importante zece adevăruri salvatoare pentru relația de cuplu.
De la ceartă la dialog – este o carte care ne confirmă faptul că mariajul înseamnă efort, dar ne oferă și instrumentele necesare pentru a ne sufleca mânecile și a munci pe bune pentru intimitate și iubire. Bogată în descrieri de caz și presărată cu multe recomandări ingenioase, cartea se poate dovedi drept o importantă ședință de consiliere maritală.
Revoluția iubirii – este probabil cea mai complexă carte despre iubire și cuplu semnată de un autor român, care practică psihoterapia de cuplu și care este specializat în psihologia relațiilor. Cu o copertă extrem de elegantă și un conținut și mai valoros, acest dar este demn de oferit celor mai apropiați membri ai familiei și celor mai loiali prieteni.
Căsnicia, pe roate sau pe butuci? – dacă vrei să-ți ajuți prietenii să facă ceva pentru ca mariajul lor să dureze, iată cartea cea mai potrivită. Autorul prezintă fundația unei relații fericite de cuplu, ne spune care sunt obiceiurile distructive în care se implică partenerii de cuplu și ne oferă strategii practice pentru a rămâne împreună. 

Daruri pentru adulții care cred în puterea minții umane: 

Mintea – este cartea care timp de mai bine de un an de zile a stat în rândul celor mai populare cărți, în librăriile din România. Considerat un succes internațional, acest volum ne ajută să descoperim cine suntem, ce contează cu adevărat și cum anume putem ajunge la cea mai importantă versiune a noastră.
Regândește – dacă vrei să impresionezi, aceasta este alegerea cea mai bună. Autorul și-a propus să stârnească la modul cel mai serios mintea umană și să ne arate cât de important este să cunoaștem lucrurile pe care încă nu le cunoaștem, să regândim ceea ce credeam că știm cu adevărat și să credem în modestie mai mult decât în mândrie și aroganță.
Când corpul spune nu – despre mintea umană se spune că este principala cauză a suferinței noastre, dar ce se întâmplă atunci când nefericirea pune stăpânire asupra noastră, iar stresul și anxietatea devin copleșitoare? Acesta este momentul în care durerea psihică se transformă în durere fizică. Cu o colecție inedită de cazuri și o bogată biografie medicală cartea aceasta poate revoluționa atât mintea, cât și viața celui care o citește.
Cum să bagi depresia în depresie – scrisă de un om care cunoaște cu adevărat depresia și greutățile acesteia, cartea are puterea de-a liniști mintea cititorului asemenea unui îmblânzitor dibace și prietenos. Dacă vrei să ajuți pe cineva să-și cunoască mintea și să-și înțeleagă lupta cu depresia, acesta este darul potrivit.   

Daruri pentru adulții care au suferit din iubire: 

Intimitate zbuciumată – este cartea care s-a vândut în peste 1 milion de exemplare și care continuă să fie de actualitate. Nimeni nu poate iubi fără să guste și din durere sau suferință, dar cu ajutorul potrivit orice obstacol poate fi depășit. Iar dacă vrei să oferi o mână de ajutor, aceasta este cartea care contează.
Infidelitatea – dincolo de infidelitatea amoroasă, autorul cărții ne arată de cât de multe feluri este trădarea și cât de multe neplăceri poate aceasta să cauzeze. Dacă știi că cineva a fost înșelat, mințit, neglijat sau abuzat în cuplu, oferă-i în dar această carte și ajută-l să iasă din vârtejul relațiilor nesănătoase.
Suflete de sticlă – puține cărți pot prezenta povești care să ne atingă sufletește și să ne ofere explicațiile necesare ca să înțelegem ce se ascunde în spatele iubirii. Cea mai vândută cartea de la Pagina de Psihologie din 2021, scrisă de unul dintre cei mai citiți autori români din primul an de pandemie, această alegere merită să-și găsească locul în mâinile celor care suferă sau au suferit cândva din iubire.
Anatomia iubirii – face parte din categoria cărților care depășesc granițele psihologie și care ne ajută să avem o perspectivă integrată asupra iubirii. Explicațiile despre creierul îndrăgostit și despre motivele pentru care iubirea doare, vor aduce multă lumină, înțelegere și pace în viața celui care este surprins cu această carte. 

Daruri pentru femei și bărbați dornici să se înțeleagă pe sine: 

De neîmblânzit – s-a vândut până acum în peste 2 milioane de exemplare, iar femeile din lumea întreagă au declarat că este cea mai importantă carte citită în ultima vreme. Este un volum despre cuștile psihologice și despre deciziile grele pe care le are de luat fiecare femeie pentru a deveni cine este menită să devină.
Măștile masculinității – considerată cartea pe care trebuie să o citească fiecare bărbat, aceasta este alegerea potrivită pentru a surprinde bărbații din viața ta. Scrisă pe un ton masculin, dar prietenos, cartea-l va pune pe gânduri pe cel care o citește și-l va ajuta să-și apropie mai mult inima de minte și sufletul de creier.
Thrive este o carte de care se vor bucura atât femeile, cât și bărbații. Autoarea, una dintre cele mai de succes femei din lume, și-a asumat curajul de-a scrie pe bune despre munca în exces, tulburările emoționale și nevoia de odihnă și relaxare. Practică și bogată în exemple personale, dăruirea cărții poate reprezenta un real succes.
Neuroștiința fericirii semnată de către un autor și psihoterapeut îndrăgit în întreaga lume, această carte aduce luciditate, prezență și încredere în viața femeilor și a bărbaților. Este o carte recent publicată în limba română și are toate șansele să reprezinte cadoul mult așteptat și neverbalizat de către persoana dragă. 

Daruri pentru părinți și educatori: 

Parenting pentru succes – face parte din categoria cărților care merită să se regăsească pe rafturile de lectură ale fiecărei familii. Clară, concisă și cu multe exemple de genul ce să facem și ce să nu facem, această carte este potrivită pentru orice părinte care crede că creșterea și educația copiilor este importantă, complicată și provocatoare.
Puterea de a fi prezent – este genul de carte care ne arată că în parenting părintele contează, că legătura dintre el și copil este invizibilă, dar cu nimic mai puțin importantă decât aspectele vizibile. Scrisă de doi autori cu o bogată practică în domeniu, cartea va educa mulți adulți și va bucura multe suflete de copii.
Cei mai fericiți copii din lume – este o carte despre stilul olandez de parenting, care surprinde motivele pentru care copiii olandezi chiar se simt mai fericiți și mai bine adaptați decât semenii lor din alte țări ale lumii. Aceasta este cartea care-i poate ajuta pe părinți și educatori să reducă stresul și să-și îndrepte atenția spre ceea ce contează cu adevărat.
Mai bun decât părinții tăi – considerată o carte care va rămâne veșnic de actualitate, acest volum îi ajută pe părinți să înțeleagă ce au moștenit de la adulții care i-au crescut, să înțeleagă ce au primit și ce dau mai departe, în așa fel încât sănătatea mintală și starea de bine a copiilor să nu aibă de suferit. Este emoționantă, vibrantă și plină de idei revoluționare. 

Daruri pentru copii și adolescenți: 

Fabule – o carte minunat ilustrată care cuprinde trei fabule clasice repovestite cu înțelepciune și talent de celebra actriță și activistă Natalie Portman. Povestită jucăuș, prietenos și în armonie cu ilustrațiile fermecătoare, cartea este un adaos minunat pentru biblioteca familiei.
Trolul furiosUn Crăciun de neuitat – ce facem atunci când lucrurile nu ies exact așa cum ne-am dori? Aceasta este întrebarea la care copii care primesc în dar această carte vor găsi răspunsuri și informații explicate pe înțelesul lor.
Greta, povestea ei – este despre viața uneia dintre cele mai cunoscute activiste din zilele noastre, Greta Thunberg, care-i ajută pe copii să-și cultive speranța, curajul și hotărârea. Iar ideea cărții este cât se poate de clară, niciodată nu ești prea mic pentru a schimba ceva.
Sapiens. O istorie grafică – este genul de carte ce le propune cititorilor adolescenți și tineri un nou tip de explorare intelectuală și artistică. Evoluția oamenilor este reimaginată sub forma unui reality show, iar asta va face istoria mult mai interesantă decât a fost ea prezentată vreodată.

Pentru multe alte cărți, tocmai bune de pus sub brad, vă invităm să accesați linkul cu reduceri din shopul online al Paginii de Psihologie. 

Pregătiri cât mai ușoare și multă generozitate în suflete vă dorim! 

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0