skip to Main Content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.
Eveniment online

Black Friday 2017. De sărbători bucură-te de o carte nouă și o cafea desăvârșită

17.11.2017 Toată ziua

Black Friday cu cărți bune și aromă de cafea

Anul acesta de Black Friday am pregătit cele mai mari reduceri din an în shopul cu cărți de la Pagina de Psihologie, precum și câteva cadouri cu aromă de cafea.

Vineri, 17 noiembrie, veți găsi în shop prețuri promoționale cu reduceri de până la 60%, precum și posibilitatea de a câștiga un espressor automat de cafea „Mini Me” de la Nescafé Dolce Gusto®.

Reinventează experiența cafelei la tine acasă cu espressorul automat NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me. În numai câteva secunde te poți bucura de o cafea de calitate, ca la coffee shop, la o simpla atingere la buton. De la îndrăznețele cafele espresso, la ciocolatele fierbinți care îți răsfață simțurile și la apetisantele cafele latte macchiato care impresionează de fiecare dată cu cele 3 straturi, băuturile NESCAFÉ Dolce Gusto sunt concepute în așa fel încât fiecare strop inspiră calitate și stil.

Lucrurile sunt simple. Accesați shopul online, vă alegeți produsele pe care vi le doriți și finalizați comanda.

Voi vă bucurați de reducerile acordate, iar noi ne ocupăm de procesarea comenzii și ne asigurăm că vor ajunge la voi cât mai repede. În cazul în care comanda depășește 100 de lei, veți participa automat la tragerea la sorți care vă dă șansa de a câștiga unul din cele 10 espressoare „Mini Me” de la Nescafé Dolce Gusto®. Vor fi luate în considerare doar comenzile primite de la persoane fizice. Extragerea câștigătorilor se va face pe tragerilasorti.ro.

Dacă valoarea totală a comenzii e mai mare de 120 de lei, costul transportului este gratuit.

Regulamentul complet al campaniei îl puteți consulta aici. Sperăm să vă aducem vești bune pe 5 decembrie 2017, atunci când vom anunța câștigătorii, printr-un update tot aici în acest articol.

Sperăm ca Moș Nicolae să vă poarte noroc. Și noi, membrii echipei Paginii de Psihologie, vă urăm succes!

Update 05.12.2017, ora 13:31

Extragerea câștigătorilor a fost finalizată. Au fost incluse toate comenzile primite de Black Friday, în 17.11.2017 de la persoane fizice, cu valoare mai mare de 100 lei. Toți câștigătorii vor fi contactați telefonic și pe email (în cazul în care nu se reușește telefonic) pentru detalii. Regulamentul complet al campaniei se află aici. Lista câștigătorilor, rezervelor și participanților se află aici.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0