Skip to content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.
Eveniment online

Black Friday 2018 – De sărbători oferă-ți frumusețe pentru minte și suflet

16.11.2018 Toată ziua

Black Friday cu cărți bune și produse de îngrijire pentru întreaga familie

Anul acesta de Black Friday am pregătit cele mai mari reduceri din an în shopul cu cărți de la Pagina de Psihologie, precum și câteva cadouri produse pentru întreaga familie.

Vineri, 16 noiembrie, veți găsi în shop prețuri promoționale cu reduceri de până la 60%, precum și posibilitatea de a câștiga un un coș cu produse de îngrijire pesonală pentru întreaga familie.

Lucrurile sunt simple. Accesați shopul online, vă alegeți produsele pe care vi le doriti și finalizați comanda.

Voi vă bucurați de reducerile acordate, iar noi ne ocupăm de procesarea comenzii și ne asigurăm că vor ajunge la voi cât mai repede. În cazul în care comanda depășește 100 de lei, veți participa automat la tragerea la sorți care vă dă șansa de a câștiga unul din cele 10 coșuri cu produse de îngrijire personală pentru întreaga familie. Vor fi luate în considerare doar comenzile primite de la persoane fizice. Extragerea câștigătorilor se va face pe tragerilasorti.ro.

Dacă valoarea totală a comenzii e mai mare de 120 de lei, costul transportului este gratuit.

Setul de produse conține produse de îngrijire personală din gama Clineo® (șervețele antebacteriene, gel de duș, săpun lichid), gama Avène® (spumă de ras, spray apă termală, loțiune micelară, gel de duș), Galenic® (lapte demachiant). Regulamentul complet al campaniei îl puteți consulta aici. Sperăm să vă aducem vești bune pe 5 decembrie 2018, atunci când vom anunța câștigătorii, printr-un update tot aici în acest articol.

Ne așteptăm ca Moș Nicolae să vă poarte noroc. Și noi, membrii echipei Paginii de Psihologie, vă urăm succes!

Update 5 decembrie 2018.

Câștigătorii au fost extrași prin tragerilasorti.ro. Cei 10 câștigători vor fi contactați de către Pagina de Psihologie. În cazul în care premiile nu vor putea fi acordate tuturor, conform regulamentului, am extras și 5 rezerve.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0