Skip to content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Cale de-nvățare pentru fiecare

18.03.2023 ora 10:00 14:30

Vă invităm la o sesiune de formare, pentru învățători și părinți – pregătită și facilitată de Oana Moraru, alături de o echipă de învățătoare cu experiență, talent și performanță la clasă.

Oana invită alături de ea, în acest eveniment, inima echipei de învățători în jurul cărora s-a construit Școala Helikon, cu speranța că putem inspira, împărtășind cu voi cunoștințele și tehnicile noastre de lucru la clasă.

Vom vorbi despre toate tipurile noastre de copii – despre cei cu sau fără putere de concentrare, cu sau fără motivație școlară, cu sau fără angajament cognitiv eficient. Ce instrumente didactice folosim la clasă pentru o așa diversitate emoțională și intelectuală? Ce facem acasă, ca părinți, ca să înțelegem cine este copilul nostru și cum poate fi el susținut?

Invităm, deci, alături de noi, profesori ai claselor primare și părinții copiilor de clasele I-IV, pregătitoare și chiar grădiniță. 

Vă așteptăm cu instrumente și idei practice pentru:

  • trezirea și menținerea motivației școlare; Ce îl animă și îl menține în lucru pe fiecare copil, în funcție de temperamentul său?
  • dezvoltarea atenției și a perseverenței; Cum și cât punem presiune cognitivă pe fiecare tip de copil, pentru dezvoltare temeinică?
  • lucrul cu potențialul copilului; Cum facem ca învățarea să nu fie robotică, ci împlinitoare și provocatoare, stimulând intelectul diferit pentru fiecare copil?
  • evaluarea performanței; Care sunt reperele pentru o dezvoltare bună de tip academic, emoțional și fizic la fiecare vârstă? Ce trebuie să știe, să facă și să fie un copil la finalul grădiniței, al clasei a II-a și la intrarea la gimnaziu?
  • trecerea în ciclul primar și la gimnaziu; cum ne pregătim pentru fiecare etapă?

Avem și o lansare-surpriză! Sesiunea noastră de formare vă pune la dispoziție, în premieră, ghidul Oanei Moraru – Copilul tău scrie, o carte despre achiziția instrumentelor de scriere corectă, logică și expresivă la clasele primare și la gimnaziu. 

Structura evenimentului

10.00 – 10.30 Înregistrare și recepție cafea
10.30 – 12.30 Partea I – Prezentări de soluții și instrumente din partea echipei de învățătoare, moderate de Oana Moraru; 
12.30 – 13.00 Pauză cafea & gustări
13.00 – 14.30 Sesiune interactivă cu publicul

Prețuri și înscriere

Înscrierile se fac accesând acest link. După completarea datelor dvs. în link, revenim pe mail cu informațiile de confirmare.

Bilet de participare: 250 lei

Organizator

Oana Moraru

0751051313

Vezi website Organizator

Locație

Sheraton Bucharest Hotel

Calea Dorobanților, nr. 5-7
București, sector 1 010551 România
0212015000

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0