skip to Main Content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

„Caravana iubirii“ – weekend pentru cupluri la Sibiu

18.06.2022 ora 09:30 19.06.2022 ora 17:30

Planuri pentru vacanța de vară? O primă destinație a călătoriei voastre poate fi cea de cuplu. Astfel, tu și partenerul sau partenera de viață puteți porni într-o călătorie fascinantă de conștientizare și descoperire a aspectelor importante a relațiilor din trecut pentru a ajunge la o înțelegere mai profundă a modului în care acestea se manifestă în relațiile prezente. 

Workshop-ul Primește iubirea pe care o dorești este unul dintre cele mai cunoscute și de succes evenimente pentru cupluri din întreaga lume. Acesta a fost conceput de către dr. Harville Hendrix și dr. Helen LaKellyHunt – cei doi promotori ai Terapiei Relaționale Imago. Pentru mai multe informații despre Terapia Relațională Imago, vă invit să urmăriți videoul de mai jos. 

Detalii și pe www.psihosanatatea.ro

Weekend pentru cupluri, un eveniment interactiv care oferă cadrul de siguranță emoțională pentru a putea înțelege mai în profunzime relațiile romantice. Acest eveniment este adresat cuplurilor care doresc mai mult și să fie conștienți de relația lor, cuplurilor care vor să își regăsească pasiunea, cuplurilor care vor să înțeleagă de ce conflictele sunt vindecătoare oferind o perspectivă diferită, de creștere, cuplurilor care doresc să se reconecteze emoțional. Practic, oricărui cuplu deoarece fiecare dintre noi ne dorim să simțim bucurie, relaxare, trăire deplină, siguranță, pasiune. Dar, este posibil să ajungem la aceste trăiri într-o relație de lungă durată? 

În calitate de terapeut relațional, alături de soțul meu Alin Băiescu, voi susține fiecare cuplu prezent la acest eveniment. În aceste două zile fiecare partener ajunge treptat să conștientizeze potențialul rol vindecător pe care îl poate avea pentru cel (cea) cu care constituie un cuplu și să se angajeze într-un proces de clarificare a nevoilor personale și de exprimare a acestora. Partenerii se vor angaja într-un proces de înțelegere și validare a nevoilor celuilalt, precum și de exersare a unor acțiuni sau exerciții concrete de satisfacere a nevoilor fundamentale ale acestuia. Întâmpinarea nevoilor partenerului de cuplu este privită în paradigma Imago ca o oportunitate de dezvoltare nu numai pentru celălalt, cu care este constituită o relație, ci și pentru sine, pentru că se creează contextul pentru a recupera părți din sine negate, reprimate, nedezvoltate. „Secretul este să folosești conflictul pentru a da startul spre evoluție“, spune Harville Hendrix.

Acest workshop pentru cupluri poate fi o decizie nouă, de a vedea cuplul drept o cale de creștere și vindecare. Re-angajarea în relația de cuplu, dar în mod asumat și conștient. Avem nevoie de ceva concret, specific. Un instrument care să facă diferența. Dialogul Imago sau Dialogul Intențional poate fi de ajutor. Astfel, în trei pași, cu multă perseverență, practică și programare partenerii de cuplu sunt ghidați spre conectare. Și evident, creșterea empatiei și a siguranței. 

Există momente în viața de cuplu în care dorești să exprimi apreciere și iubire și se întâmplă să-ți dorești să fi ascultat și înțeles. Uneori ești supărat pe ceva anume și vrei să discuți despre acel lucru sau poate dorești să discuți un subiect pe care îl consideri a fi „sensibil“. Aceste situații sunt exersate păstrându-se intimitatea discuției în timpul Dialogului Imago dintre partenerii unui cuplu chiar dacă aceștia participă la un atelier în care sunt prezente și alte cupluri. Participanții vor exersa Dialogul Imago pe parcursul celor două zile și mesajul transmis va fi primit doar de partenerul de cuplu într-un cadru restrâns, intim și de siguranță. În măsura în care un cuplu dorește să adreseze întrebări sau să împărtășească din povestea lor de iubire, toți cei prezenți ascultă respectând confidențialitatea.  

Alege să faci primul pas spre o înțelegere mai aprofundată a relației tale. Suntem programați să ne asumăm poveștile. Să împărtășim poveștile legate de dificultățile prin care am trecut pentru a ne da voie să ne simțim vii și conectați cu ceilalți. Acest proces vindecător declanșează capacitățile noastre umane de conectare, empatie, sens și semnificații.

Caravana iubirii sosește în Sibiu, Str. Negoi nr. 72, sâmbătă 18 iunie și duminică 19 iunie 2022 în intervalul orar 9.30-17.30 unde șapte-opt cupluri (locurile sunt limitate) vor porni alături de noi, într-o călătorie nouă. Vor fi pauze de cafea, gustări oferite de organizatori și pauză pentru masa de prânz (la alegerea fiecărui cuplu). 

Prețul acestui workshop este unul special (1000 lei/cuplu), valabil pentru primele ediții pe care terapeuții Imago din România le vor susține în următorul an ca parte din procesul internațional de formare și certificare ca facilitator de workshop-uri Imago.

Fiecare participant va primi un manual de lucru cu multe exerciții, fișe, imagini și aspecte teoretice.

Pentru detalii și rezervare loc pentru un cuplu, vă invit să trimiteți un email pe adresa [email protected]

Conștientizarea călătoriei în sine este foarte captivantă!

Sibiu, str. Negoi, nr. 72

str. Negoi, nr. 72
Sibiu, Sibiu România

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0