Skip to content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

„Conversații dificile“ – un proces de dezvoltare personală și autocunoaștere. Școala de vară AMPP

25.06.2023 ora 13:00 30.06.2023 ora 13:00

Avem bucuria de a anunța organizarea Școlii de Vară AMPP, ediția 2023 cu tematica „Conversații dificile“ – un proces de dezvoltare personală și autocunoaștere și de a vă invita să participați la atelierele acesteia.

Școala sau tabăra de vară (cum îi mai spunem) se va desfășura în perioada 25-30 iunie 2023, în același loc de poveste de la Complexul Păstrăvăria Albota, din Satul Arpașu de Sus, la poalele munților Făgăraș (între Brașov și Sibiu). Acest eveniment se adresează psihologilor, psihoterapeuților, medicilor psihiatri, consilierilor parentali și tuturor celorlalte categorii de specialiști din domeniul sănătății mintale și relaționale.

Program

Accesul în tabără se face duminică, 25 iunie, după prânz, urmând ca în cursul după-amiezii să avem sesiunea de deschidere. Atelierele vor continua până joi seara, sesiunea de închidere a școlii de vară și check-out-ul urmând să fie vineri, pe data de 30 iunie, până în prânz.

Dintre trainerii care vor susține ateliere, au confirmat deja: Gáspár György, Roxana Nicolau, Diana Stănculeanu, Cristina Petrescu-Ghenea, Adela Moldovan, Raluca Anton, Andrada Lupșe, Nora Neghină. Vom reveni curând cu detalii suplimentare referitoare la toate activitățile și atelierele din acest an!

Credite Colegiul Psihologilor din România

Școala de vară este în curs de acreditare la CPR, cel mai probabil vor fi între 35 și 40 de credite CPR.

Localizare și transport

Cazarea se va face la Complexul Păstrăvăria Albota din Satul Arpașu de Sus, la poalele munților Făgăraș (între Brașov și Sibiu), urmând ca masa și activitățile educaționale să aibă loc tot acolo.

Satul Arpașu de Sus se află la aprox. 300km (4,5h – 5h cu mașina) distanță de București, 200 km (3h cu mașina) de Cluj Napoca, 400km (6h cu mașina) de Satu Mare, 375km (5h cu mașina) de Baia Mare. Accesul cu mașina personală este relativ facil, satul aflându-se la 5 km distantă de Drumul Național 1 (DN1).

Pentru cei care vor folosi alte mijloace de transport, vom asigura transportul, la cerere, de la Gara Ucea.

Procedura de înscriere și costuri

Pentru înscriere vă rugăm să completați acest formular în baza căruia veți primi factura. Locul în școala de vară este asigurat abia după achitarea facturii.

  • Prețul școlii de vară (preț întreg) este de 3.600 lei/persoană. Prețul include pensiune completă (cazarea, 3 mese/zi, 2 pauze de cafea/zi) și costul atelierelor.
  • Preț early bird 3.300 lei/persoană. Pentru cei care vor achita prețul integral până la data de 1 mai.

După data de 1 mai 2023, pentru asigurarea locului în cadrul Școlii de vară, este nevoie ca toți participanții să facă dovada achitării avansului (nerambursabil) în cuantum de 1.500 lei, urmând ca diferența să fie plătită până la data de 15 iunie 2023.

Toate plățile pentru Școala de vară AMPP 2023 se fac doar prin transfer bancar, nu vom accepta plata cu numerar. De asemenea, plățile vor fi efectuate după emiterea facturilor.

Pentru cei care vor dori să participe și vor anunța ulterior completării locurilor, organizatoric nu vom putea garanta și cazarea, aceasta făcându-se în regim propriu.

Organizator

Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie

Vezi website Organizator

Locație

Complex Păstrăvăria Albota

DC47
Arpașu de Sus, Sibiu 557016 România
0743 321 015

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0