Skip to content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.
Eveniment online

Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău – Atelierul de conectare Online

25.02.2023 ora 10:00 14:30

Auzim din ce în ce mai des, în jurul nostru, că secretul unei relații armonioase cu copiii stă în conectarea autentică cu ei și menținerea acestei conexiuni.

Dar ce este conexiunea? Cum menținem această conexiune? Se mai poate restabili conexiunea odată ce s-a produs deconectarea? Dacă da, cum putem face asta?

Pe parcursul a 4 ore vom porni împreună într-o călătorie în care ne propunem să te ghidăm și ajutăm să descoperi acele lucruri la care ai de lucrat pentru a îmbunătăți relația cu copilul tău/copiii tăi.

Participarea la acest atelier te va ajuta:

 • să înțelegi ce înseamnă, cum se simt și arată conectarea, deconectarea și reconectarea;
 • să afli care sunt acele acțiuni care declanșează deconectarea;
 • să cunoști care sunt nevoile psihologice de bază ale copilului și cum ne arată copiii că aceste nevoi nu le sunt satisfăcute;
 • să descoperi care sunt nevoile specifice fiecărei etape de dezvoltare și cum îți poți susține copilul/ copiii;
 • să identifici temperamentul tău și al copilului tău/copiilor tăi;
 • să afli care sunt dificultățile determinate de nepotrivirea dintre temperamentul tău și al copilului tău/copiilor tăi și modul în care putem să ne conectăm la copiii, ținând cont de nevoile determinate de temperamentul fiecăruia;
 • să înțelegi de ce pedepsele și/sau amenințările determină deconectarea și cum să obții cooperarea copilului;
 • să îți faci un plan de lucru, cu obiective bine definite, pentru a putea să îți îmbunătățești și consolidezi relația cu copilul tău/copiii tăi.

Acestea sunt cele mai importante aspecte pe care ne propunem să le abordăm în cadrul atelierului Cum să îți îmbunătățești relația cu copilul tău, pe care îl vom susține online, în București, pe 25 februarie, între orele 10:00-14:30.

Cine susține acest seminar?

Simona Hațieganu și Mădălina Mărian, consilieri parentali certificați de către Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie, prin programul de formare Parenting Masterclass.

Simona Hațieganu – sociolog, consilier parental și facilitator educațional. Timp de 3 ani am lucrat ca facilitator educațional și am purtat cu mare bucurie titulatura de „Miss Curcubeu“, iar timp de 2 ani am ocupat funcția de manager operațional în cadrul primului centru de educație holistică din România. Am avut onoarea să fiu alături de multe familii care împărtășesc aceleași idealuri și valori ca și mine. Împreună cu ei și ai lor minunați copii, ne-am străduit să facem posibil visul educației cu blândețe și respect pentru toate ființele mici și mari din jurul nostru. Acum pornesc cu ambiție și mult entuziasm pe un drum în care îmi propun să duc și mai departe, la cât mai mulți părinți, educația cu blândețe și parentingul conștient.

Mădălina Mărian – consilier parental și pentru dezvoltare personală, facilitator educațional în cadrul atelierelor de dezvoltare emoțională pentru copii. Am învățat de la cei mai buni experți în psihologie din țara noastră, cum se poate transforma relația părinte-copil în cadrul programului Parenting MasterClass, organizat de Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie. Misiunea mea este să fiu un mediator în relația părinte-copil, contribuind cu multă dăruire la dezvoltarea emoțională a copiilor prin intermediul jocului și oferind părinților îndrumarea necesară pentru a depăși provocărilor din acest rol, prin intermediul programelor de autocunoaștere pe care le susțin și a consilierii.

Cui se adresează acest atelier?

Ne dorim ca din ce în ce mai mulți părinți să își îmbunătățească relația cu copiii lor și să învețe cum să se conecteze autentic, dar mai ales cum să se reconecteze după ce au pierdut conexiunea cu aceștia.

Acest atelier se adresează părinților:

 • care au încercat diverse abordări și strategii și, totuși, pare că relația dintre ei și copii nu s-a îmbunătățit;
 • descumpăniți și dezorientați, care nu știu de unde să înceapă munca de reconectare;
 • interesați să-și consolideze relația cu copiii lor;
 • care vor să descopere și înțeleagă mai bine nevoile psihologice ale copiilor și cum îi pot susține de-a lungul etapelor de dezvoltare;
 • preocupați să devină ei acei adulți care și-ar dori să devină copiii lor;
 • care vor să afle cum să se reconecteze cu copiii lor;
 • preocupați de dezvoltarea lor personală și bunăstarea emoțională a familiei.

Cum vor arăta cele 4 ore și jumătate pe care le vom petrece împreună?

Pe parcursul orelor petrecute împreună vom crea un spațiu de siguranță care ne va permite: să ne deconectăm de la programul și grijile de zi cu zi ale vieții de părinte și să ne conectăm la noi și la grup prin exerciții de prezență conștientă; să lucrăm diferite exerciții individual, în diade și în grup; să împărtășim despre experiențele noastre, atât cât ne simțim confortabil să o facem; să ne dăm voie să fim sinceri cu noi și să privim cu auto-compasiune și empatie la experiențele noastre de părințeală; să ne simțim părinți suficient de buni.

Toată această experiență se va desfășura online pe platforma Google Meet.

Cum vă puteți înscrie?

Pentru a vă înscrie puteți alege oricare din variantele preferate de mai jos:

Preț:

Investiția pentru acest atelier este de 350 lei.

Organizatori:

Empowered Team: Simona Hațieganu și Mădălina Mărian

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0