fbpx
skip to Main Content
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Cursuri de logopedie, psihologie clinică și psihoterapie

08-12-2018 orele 08:00 - 18:00

Încep înscrierile pentru cursurile din toamna anului 2018.

RASG organizează cursuri de logopedie după cum urmează (creditate de Colegiul Psihologilor din Romania):

Curs de lungă durată – 4 module – 10 ore fiecare modul face to face plus 15 ore muncă individuală practică, la sfârșit de săptămână; Fiecare modul este creditat cu 25 de credite recunoscute de Comisia de Psihologie Educațională și Psihopedagogie Speciala și, de asemenea, de Comisia de Psihologie Clinică și Psihoterapii.

Data, localitatea și locația vor fi stabilite pe măsura realizării înscrierilor. Datele sunt negociate încât majoritatea cursanților să poată participa la activitățile față în față. Primul modul va începe în data de 08.12.2018.

Cursurile RASG se caracterizează prin aspectul lor preponderent practic fără a neglija aspectele teoretice. Pentru detalii consultați documentul detaliat de aici: Logopedie prezentare cursuri 2018 Septembrie.

Cererile de înscriere sunt așteptate până la 30.10.2018 pe adresa ramonatodirita@yahoo.com (împreună cu dovada plății). Ulterior depunerii cererilor veți fi contactați pentru a primi detalii cu privire la modul de organizare a modulelor și locația.

Psihologie clinică și psihoterapie – curs creditat și de Colegiul Psihologilor din România

Încep înscrierile pentru cursul în Psihologie clinică și psihoterapie „Evaluarea psihologică complexă și diagnosticul pozitiv și diferențial la copil și adult – completarea fișei psihologice și a raportului de evaluare psihologică“ creditat de Colegiului Psihologilor din Romania cu 8 credite la Comisia de Psihologie Clinică și Psihoterapie.

Pentru detalii legate de conținutul cursului accesați Clinica 2018, iar pentru completarea cererii de înscriere accesati Cerere 2018 CLINICĂ.

Detalii

Data:
08-12-2018
Orele:
08:00 - 18:00
Categorie Eveniment:
Website:
http://www.rasgcluj.org/noutati/

Loc de întâlnire

Cluj-Napoca
Cluj-Napoca, jud. Cluj România + Harta Google

Organizator

RASG
Telefon:
0758961032
Email:
office@rasgcluj.org
Website:
http://www.rasgcluj.org/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close search

Coș

Back To Top
×Close search
Caută