skip to Main Content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.
Eveniment online

Daruri alese de la Pagina de Psihologie. Reduceri de Sărbători

07.12.2022 ora 00:00 21.12.2022 ora 23:59

An de an, în luna decembrie căutăm să-i surprindem pe oamenii importanți din viața noastră cu daruri alese. Indiferent că ne gândim la cei mici sau la cei mari, la rudele de sânge sau la cele prin alianță, la prieteni sau la colegi – mintea ne spune că avem de oferit o dovadă a iubirii și aprecierii pe care le-o purtăm. Și pentru că dincolo de darul prezenței noastre conștiente căutăm și câte un dar simbolic, echipa Paginii de Psihologie îți propune cele mai inspirate cărți pentru cadourile de Crăciun. 

Echipa noastră alege, cu mare pricepere, cele mai valoroase cărți de psihologie, psihoterapie, parenting sau dezvoltare personală și pentru ca tu să ai parte de sărbători împlinite reducem și prețul tuturor volumelor. Astfel, în perioada 7–21 decembrie, comandă cărți din librăria noastră online și ai parte de reduceri de sărbătoare de până la 70%.

Ce cărți să alegi pentru cei dragi?  

 • Darul Prezenței conștiente este alegerea ideală pentru orice femeie din viața ta. 
 • Măștile masculinității este cartea care se potrivește bărbaților, indiferent de vârstă sau de statut. 
 • Ghidul copilului interior este volumul pe care-l poți oferi celor pentru care existența înseamnă mai mult decât rutina vieții obișnuite. 
 • Revoluția iubirii este un text care va mișca sufletele cititorilor și-i va ghida spre acțiuni definite de dragoste și compasiune. 
 • Într-o voce nerostită este de departe cea mai îndrăgită carte despre psihologia traumei. 
 • Terapia imago este ghidul care va ajuta orice cuplu să parcurgă drumul de la ceartă și suferință, la comunicare și conectare.  
 • Mintea se numără printre bestseller-urile din ultimii ani, nu ai cum să dai greș cu această carte, dacă vrei să oferi un dar mai pretențios. 
 • Terapie 1 la 1 cu sinele tău este cel mai potrivit ghid pentru oamenii care își doresc să se cunoască mai bine. 
 • Mitul normalității este cartea care poate schimba destine și stârni o adevărată revoluție interioară, garantat va fi apreciată de oricine are șansa să o primească. 
 • Dincolo de parenting și teorii este cartea potrivită tuturor părinților care intenționează să-și îmbunătățească relația cu copiii.
Darul Prezenței conștiente
Revoluția iubirii
Mintea
Ghidul copilului interior
Măștile masculinității
Terapie 1 la 1 cu sinele tău

Intră acum pe paginadepsihologie.ro și comandă lista noastră de daruri alese! Iar dacă nu știi ce a citit sau ce-și dorește să citească persoana ta dragă, alege să-i oferi cardul cadou care-i oferă posibilitatea de a-și alege cărți în valoare de până la 500 de lei. 

Organizator

Pagina de Psihologie

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0