fbpx
skip to Main Content
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.
Eveniment online

De Black Friday, intră în Clubul de Carte al lui Gáspár

15 noiembrie 2019 orele 00:00 17 noiembrie 2019 orele 23:59

Încă din decembrie 2015, Pagina de Psihologie face o selecție meticuloasă a celor mai bune cărți de psihologie, parenting și dezvoltare relațională publicate în limba română și le recomandă cititorilor săi. Multe dintre recomandările sale au devenit cu timpul cărți bestseller și în România. Care-i secretul? Fiecare dintre acestea e aleasă de psihologul Gáspár György.

Iar acum, începând cu luna noiembrie, îți propunem să faci parte din Clubul de Carte al lui Gáspár – care înseamnă un nou capitol în viața noastră de cititori. Pentru că timpul merită folosit cât mai înțelept și pentru că lectura este parte esențială din comportamentele ce contribuie la starea noastră de bine, în Clubul de Carte al lui Gáspár vei găsi cele mai importante cărți din domeniu – pentru adulți, adolescenți și copii. Dacă vrei să fii la curent cu recomandările noastre, abonează-te aici la newsletter. Lunar, vei primi vești de la noi.  

Și pentru că noiembrie înseamnă Black Friday, timp de trei zile (15–17 noiembrie 2019), vei putea comanda orice titlu din Clubul de Carte al lui Gáspár, primind reduceri de până la 70%.

Pentru a împărtăși bucuria lecturii cu noi toți, arată că ești parte din comunitatea noastră online. Te invităm să folosești, în postările din social media, #IubimAceeașiCarte. Nu uita să te imortalizezi împreună cu cartea preferată, indiferent în ce lună a fost recomandată de noi. Cele mai relevante poze publicate online de cititori vor fi aduse în Pagina de Psihologie. Fiindcă vrem să le arătăm tuturor că românii sunt iubitori de carte.

Back To Top
×Close search
Caută