fbpx
skip to Main Content
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.
(Anulat!)

Dr. Sue Johnson în România

23-05-2020 24-05-2020

Asociația de Psihoterapie Centrată pe Emoții pentru Cuplu și Familie, prezidată de dr. Simona Herb, singurul terapeut român acreditat să formeze psihologi și psihoterapeuți în abordarea terapeutică centrată pe emoții, alături de Pagina de Psihologie, vă invită să o cunoașteți pe dr. Sue Johnson, întemeietoarea modelului.

Într-un context practic în care sute de modele de intervenție provoacă psihoterapeuții când trebuie să aleagă modalitatea potrivită de a sprijini clienții, teoria atașamentului oferă terapeuților un cadru de lucru coerent ce permite înțelegerea problemelor dintr-o cheie ce ii poate aduce apoi „acasă“ unde este echilibru, autonomie sănătoasă și interconectare.

Veți afla cum:

  • Folosim teoria atașamentului ca pe o hartă pentru schimbarea individuală și diadică
  • Asamblăm și adâncim implicarea emoțională în cadrul unei sesiuni de terapie
  • Coreografiem momente emoționale reper pentru a facilita „Expansiunea Sineului“ și momente de schimbare de tip „Ține-mă strâns în brațe“.

Când: 23-24 mai 2020

Unde: Auditorium Pallady, Bulevardul Theodor Pallady 40G, București.

Ce presupune acest eveniment: 1.5 zile de conferință; prima zi este dedicată cu precădere specialiștilor (psihologi, psihoterapeuți, psihiatri, din toată țara, dar și din țări invitate precum Italia, Egipt, Turcia, Polonia și Rusia), a doua zi presupune un eveniment deschis și publicului larg. Detalii complete pe meetsuejohnson.ro.

Participanții care vin din cadrul AMPP se vor înscrie folosind codul AMPPGG020 în câmpul „voucher“, fiind eligibili pentru reducere în cuantum de 10%.

Mai multe detalii și informații puteți obține urmărind pagina de facebook dedicată evenimentului.

Back To Top
×Close search
Caută