Skip to content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

Ediția a II-a a workshop-ului de dezvoltare personală „Keeping the Love You Find“, Cluj-Napoca

18.03.2023 ora 09:30 19.03.2023 ora 18:00

Creat de Harville Hendrix, autorul cărții Keeping the Love You Find: A personal guide, acest eveniment promite a fi o călătorie psihologică plină de înțelepciune și compasiune pentru a te ajuta să trăiești într-o relație conștientă, sănătoasă prin care vei descoperi modalități noi de a oferi și primi iubirea sau le vei scoate la lumină pe cele de la începutul relației. Voi susține procesul prin care vei ajunge să conștientizezi contribuția personală la provocările, frustrările, realizările și bucuriile din relațiile semnificative în care te afli sau pentru cele în care dorești să te angajezi în viitor.

Început de primăvară, un nou început pentru tine și relațiile tale. Dacă ai o listă cu evenimente importante pentru această primăvară, ce ar fi dacă ai rezerva din timp ceva doar pentru tine? Sau pentru tine și partenerul(a) de cuplu? Poate ai participat la workshop-ul pentru cupluri Primește iubirea pe care o dorești. Poate ai nevoie de mai multă conectare, sens, vindecare. Călătoria continuă. 

Rezervă acum un loc la acest eveniment și astfel îți vei oferi poate cel mai prețios DAR de până acum, un weekend despre relații conștiente (The gift I give myself – Keeping the love you find). Dacă dorești, poți invita un(o) coleg(ă) de birou, prieten(ă) sau partenerul(a) de cuplu.

Când începe această călătorie?

Workshopul începe sâmbătă, 18 martie 2023 dimineața la ora 9.30, continuă pe parcursul zilei până la ora 18 și ne reîntâlnim duminică, 19 martie 2023 dimineața la ora 9.30, într-o atmosferă caldă, de siguranță, liniștitoare până spre după-masa, în cabinetul meu, Calea Baciului nr. 22, ap. 5.

În calitate de terapeut relațional Imago, voi susține fiecare participant să ajungă treptat să conștientizeze potențialul rol vindecător pe care îl poate avea în relațiile semnificative și să se angajeze într-un proces de clarificare a nevoilor personale și de exprimare a acestora și descoperirea unor modalități de a  înțelege și valida nevoile celuilalt. Întâmpinarea nevoilor celuilalt este privită în paradigma Imago ca o oportunitate de dezvoltare și pentru sine, pentru că se creează contextul pentru a recupera părți din sine negate, reprimate, nedezvoltate. 

„Secretul este să folosești conflictul pentru a da startul spre evoluție“, spune Harville Hendrix.

Acest workshop poate fi o decizie nouă de a vedea relațiile drept o cale de creștere și vindecare, dar în mod asumat și conștient. Există momente în interacțiunile cu persoane semnificative în care dorești să exprimi apreciere și iubire și se întâmplă să-ți dorești să fi ascultat și înțeles. Uneori ești supărat pe ceva anume și vrei să discuți despre acel lucru sau poate dorești să discuți un subiect pe care îl consideri a fi „sensibil“. 

Avem nevoie de ceva concret, specific. Un instrument care să facă diferența. Dialogul Imago sau Dialogul Intențional poate fi de ajutor. Astfel, în trei pași, cu multă perseverență, practică și programare, participanții sunt ghidați spre dialog. 

Intimitatea emoțională, de lucru, a practicilor de conștientizare și exersare a tehnicilor de dialog între participanți sunt facilitate de psiholog dr. Ana Băiescu, prezentator de workshop-uri pentru cupluri, terapeut relațional certificat de Institutul Imago. Voi asigura:

 • Un spațiu cald și de siguranță pentru fiecare participant (inclusiv spațiul intim, liniștit pentru dialog).
 • Gustări și cafea/ceai pentru pauzele din timpul zilei.
 • Câte un manual de lucru cu exerciții pentru fiecare participant.
 • Surprize.

La ce să te aștepți de la acest workshop?

 1. O călătorie fascinantă de autodescoperire în relațiile trecute și/sau cea în care te afli în prezent.
 2. O înțelegere mai profundă a modului în care aduci tipare de comportament din trecut în relațiile prezente.
 3. Un proces prin care descoperi modalități concrete de a renunța la tiparele vechi, disfuncționale de a fi în relații conștiente.
 4. Dezvoltarea unor noi abilități de relaționare pentru o mai bună comunicare și conexiune, siguranță.
 5. Dezvoltarea unui plan concret de creștere personală, bazat pe noile tale perspective.
 6. Oportunitatea de a întâlni oameni noi într-o călătorie similară.

Fiecare persoană este invitată să se miște în ritmul său, este încurajată să nu grăbească procesul, amintindu-și că aceasta este o călătorie care poate duce la multe destinații, inclusiv un loc de înțelepciune din care poți practica bunătatea și compasiunea față de tine însăți.

Prețuri și înscriere

Înscrierea și confirmarea locului pentru acest eveniment se poate face printr-un mesaj pe adresa: [email protected]

Early bird 15% reducere (te înscrii și plătești până în data de 9 martie 2023).

Taxa de participare este de 1.000 lei/persoană și 1.500 lei pentru partenerii unui cuplu.

Alte detalii despre terapia relațională Imago și articole de specialitate pe imagoromania.ropsihosanatatea.ro.

Experimentați bucuria de a vă găsi și de a vă îmbrățișa întregul Sine.

O primăvară cu liniște și prezență conștientă!

Organizator

Ana Băiescu – Cabinet de psihologie

Vezi website Organizator

Locația

Calea Baciului 22

Calea Baciului 22, ap. 5
Cluj-Napoca, Cluj România

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0