EDUCare - Educație pentru succes 2021 - Pagina de Psihologie
skip to Main Content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.
Anulat!

EDUCare – Educație pentru succes 2021

15 mai 2021 orele 09:00 17:00

Să aibă succes în viață! Toți părinții își doresc asta pentru copiii lor. Dar o singură privire în rândul foștilor copii deveniți azi adulți este suficientă pentru a vedea că succesul nu vine pentru toată lumea. Nimeni nu deține formula magică pentru succes, iar definițiile noastre pe subiect diferă mult.

Sunt însă câteva lucruri pe care părinții copiilor cu cele mai mari șanse de a reuși în viață le fac. Părinții viitorilor adulți de succes cresc copii responsabili de consecințele faptelor lor. Îi încurajează să citească mult și îi educă în spiritul toleranței și empatiei pentru ceilalți. Îi ajută să folosească forța tehnologiei spre bine și nu spre dependență și însingurare, le cultivă abilitățile sociale și îi învață valoarea muncii și a banilor. Părinții viitorilor adulți de succes își cresc copiii în spirit civic și generozitate, îi încurajează să se implice, să comunice și să lucreze în echipă. Și nu în ultimul rând, îi lasă să se plictisească. Și să eșueze din când în când.

Despre toate acestea vorbim cu 10 invitați excepționali, oameni de succes în viața lor profesională și apreciați pentru extraordinara lor valoare umană. Te așteptăm la Educație pentru succes 2020, un eveniment organizat de Mozaic Media, să vorbim despre educație, succes și viață cu:

Oana Moraru — Importanța lecturii în copilărieOana este consultant educațional și fondatoarea școlii private Helikon.

Alexandru Mironov — Amintiri din viitor – copiii și tehnologiile viitorului. Alexandru Mironov este scriitor, jurnalist și politician român, fost Ministru al Tineretului și Sportului, realizator de emisiuni radio-TV de popularizare a științei, dar și senior-editor al revistei Știință & Tehnică.

Valeriu Nicolae — Educație pentru toleranță și diversitate. A lucrat pentru Națiunile Unite și Comisia Europeană, a trăit în Marea Britanie, Canada și Malta. Iar acum îl găsim… în Ferentari. De mai bine de 10 ani, Valeriu Nicolae convinge copiii din cartier să se țină de școală și îi ajută zi de zi la teme.

• Părintele Constantin Necula — Cum să ne creștem copiii în spiritul moralității și al eticii. Părintele Constantin Necula este preot ortodox și conferențiar universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu, cunoscut publicului pentru numeroasele sale apariții la conferințe și dezbateri televizate.

Vlad Voiculescu — Educație pentru o societate mai bună. Vlad Voiculescu a fost Ministrul Sănatăţii în Guvernul Cioloş, fiind oficial şi cel mai tânăr ministru din Guvernul respectiv, a inițiat proiecte sociale cu impact major, precum Rețeaua Citostaticelor, MagiCAMP si MagicHOME şi a fost selectat între cei 25 lideri globali cărora le-a fost acordată bursa Eisenhower.

Nicoleta Deliu — Valoarea banilor, valoarea lucrurilor. Nicoleta este Head of Corporate Communications and Community Affairs la Banca Comercială Romană, Președinte al Aspen Fellows Network a Institutului Aspen din Romania și urmează un program de MBA la Creative Leadership. Lucrează în domeniul comunicării de 12 ani, coordonand o serie de proiecte de anvergură, dintre care două dintre cele mai relevante sunt Școala de bani (cel mai amplu program de educaţie financiară pentru toate categoriile de vârstă) şi cea mai eficientă platformă de donaţii individuale pentru sectorul non-guvernamental din România, Bursa Binelui.

Diana Stănculeanu — Școala de acasă. Diana este psihoterapeut și expert național în sănătate mintală colaborand cu mai multe ONG-uri naționale pe strategii de promovare și intervenție în psihologia și psihoterapia familiei.

Oana Niculae — Plictiseala, între pericol și muză creatoare. Oana este medic specialist în psihiatrie pediatrică și deține o experiență clinică bogată în munca cu copiii și adolescenții.

Programul evenimentului

09:00 – 09:50 Înregistrare participanţi
09:50 – 10:00 Opening speech
10:00 – 11:30 Panel 1 (3 speakeri)
11:30 – 12:00 Coffee Break
12:00 – 13:30 Panel 2 (3 speakeri)
13:30 – 14:30 Lunch Break
14:30 – 16:30 Panel 3 (4 speakeri)

Moderatorul evenimentului este Alex Zamfir, blogger la celmaibuntata.ro.

Prețuri și înscriere

Participarea la eveniment se face pe bază de bilet. Preţul unui bilet în perioada early bird este de 150 de lei, iar după 20 ianuarie preţul biletului va fi de 190 de lei. Pentru cei din afara orașului sau care, pur și simplu, nu pot ajunge la eveniment există posibilitatea de a viziona online conferința. Prețul unui bilet este de 95 de lei. Înscrierea se face accesând acest link.

30% din valoarea încasărilor din bilete se redirecționează către partenerul evenimentului, MagiCAMP – organizație care le oferă copiilor diagnosticați cu cancer și aflați în situații vulnerabile motive să se bucure, să îsi regasească copilăria și încrederea în ei și în cei din jur.

Mai multe detalii și noutăți veți afla din pagina de facebook dedicată evenimentului.

Locația evenimentului

Evenimentul va avea loc la Hotel Pullman Wolrd Trade Center Piața Montreal, nr. 10, București.

Caută