Skip to content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

EDUCare – Educație pentru succes 2022

21.05.2022 ora 09:00 22.05.2022 ora 17:00

Succesul și-a schimbat mult definiția în ultimii doi ani, pentru fiecare dintre noi. Ca părinți care am trecut printr-o pandemie, ducând copiii la școala online și educându-i între două ședințe de Zoom, ne-am redefinit cam toate conceptele care, însumate, formau imaginea succesului în viață, pe care ni-l doream pentru noi și copiii noștri.

Am (re)învățat să prețuim relațiile, sănătatea fizică și mintală, tehnologia, libertatea, comunitatea. Am început să ne raportăm diferit la bani, educație, stimă de sine, toleranță, informație sau viitor.

Și-a fost nevoie de o pandemie și de un război la granițele noastre pentru a realiza că dincolo de propriile definiții date succesului, adaptabilitatea este o componentă importantă în alchimia lui. 

Pe 21 și 22 mai, te așteptăm la Auditorium Pallady la întâlnirea cu 16 invitați de excepție, să vorbim despre educație, succes și viață trăită cu sens. 

Invitați

Gáspár György – Știința relațiilor
Gáspár este psiholog clinician, psihoterapeut relațional, scriitor, cofondator al platformei paginadepsihologie.ro și Președintele Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie

Nicoleta Deliu – Valoarea banilor, valoarea lucrurilor
Nicoleta este Head of Corporate Communications and Community Affairs la Banca Comercială Romană, Președinte al Aspen Fellows Network a Institutului Aspen din Romania și urmează un program de MBA la Creative Leadership.

Alexandru Mironov – Amintiri din viitor: copiii și tehnologia viitorului
Alexandru Mironov este scriitor, jurnalist și realizator de emisiuni radio-TV de popularizare a științei, senior-editor al revistei Știință & Tehnică.

Valeriu Nicolae – Educație pentru toleranță și diversitate
Valeriu Nicolae a lucrat pentru Națiunile Unite și Comisia Europeană, a trăit în Marea Britanie, Canada și Malta. Iar acum îl găsim… în Ferentari. De mai bine de 10 ani, Valeriu Nicolae convinge copiii din cartier să se țină de școală și îi ajută zi de zi la teme.

Oana Niculae – Plictiseala: pericol sau muză creatoare?
Oana Niculae este medic specialist în psihiatrie pediatrică și deține o experiență clinică bogată în munca cu copiii și adolescenții.

Urania Cremene − Cum educăm stima de sine a copiilor
Urania Cremene este mamă și unul dintre cei mai apreciați experți în parenting din România – All About Parenting, dezvoltat după Teoria Autodeterminării.

Diana Stănculeanu − Sănătatea mintală a copilului, o cale către evitarea dependențelor
Diana Stănculeanu este psihoterapeut și expert național în sănătate mintală și colaborează cu mai multe ONG-uri naționale pe strategii de promovare și intervenție în psihologia și psihoterapia familiei.

Oana Moraru − Importanța lecturii în copilărie
Oana Moraru este consultant educațional și fondatoarea școlii private Helikon și a platformei online Vocea Părinților, care adună povești din școala românească și le oferă soluții părinților aflați într-o relație dificilă cu aceasta.

Sebastian Lăzăroiu − Știrile false: cum ne învățăm copiii să le combată
Sebastian-Laurențiu Lăzăroiu este scriitor, sociolog și politolog, autor de studii naționale și internaționale de sociologie și antropologie, publicate în reviste și cărți de specialitate.

Dragoș Iliescu − Transformarea digitală a educației
Dragoș Iliescu este fondatorul Brio.ro, profesor în cadrul Facultății de Psihologie – Universitatea din București, și este specialist în psihometrie (evaluare psihologică și educațională) și psihologia organizațională și a muncii.

Valer Hancaș − Educație pentru sustenabilitate
Valer Hancaș este pasionat de cifre și un orator plin de carismă, cu o experiență de peste 17 ani în companii internaționale de retail. 

Mihai Craiu − Mens sana in corpore sano
Dr. Mihai Craiu este medic pediatru la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu – Rusescu“, profesor la UMF Carol Davila din București și fondatorul unui proiect educațional unic în România: Spitalul Virtual pentru Copii.

Emilian Mihailov − Caractere pentru viitor: libertatea copiilor de a fi curajoși
Emilian Mihailov este lector universitar la Facultatea de Filosofie (Universitatea din București), director al Centrului de cercetare în etică aplicată și autor al cărții Arhitectonica moralității.

Valeria Herdea − Sănătatea noastră: o abordare la 360 de grade
Valeria Herdea, medic primar medicină de familie și cu profil pediatrie, Vicepreședinte al Colegiului Medicilor din România și Președinte AREPMF. Dr. Valeria Herdea este omul, medicul care crede cu tărie că „avem nevoie mai mult ca oricând să fim apropiați afectiv, să ne sunăm și să ne întrebăm «Ce faci, te pot ajuta?».“

Raluca Anton − Fericirea poate fi învățată
Raluca Anton este doctor în psihologie, psihoterapeut specialist și supervizor în psihoterapie. Are o vastă experiență în terapia individuală a problemelor emoționale ale adulților, dar și în psihoterapia de familie. De-a lungul anilor, a susținut diverse proiecte prin care a promovat în rândurile publicului larg psihologia validată științific, unul dintre aceste proiecte fiind emisiunea Jurnal de Psiholog și Love is fun, but complicated pentru revista Alist by Andreea Esca.

Moderatorul evenimentului este Alex Zamfir, creatorul jocurilor educaționale pentru întreaga familie: Cât de bine ne cunoaștem?, Lucruri care nu îmi plac, Emoții și sentimente, Conversații despre eșec etc.

Prețuri și înscriere

Participarea la eveniment se face pe bază de bilet. Prețul unui bilet este de 69 de euro și include acces la eveniment, coffee break-uri și masa de prânz pentru ambele zile. Rezervă-ți acum locul în sală și urmărește pagina de facebook a evenimentului, pentru informații și detalii. Biletele se achiziționează accesând acest link, iar comunitatea Pagina de Psihologie are 50% reducere folosind codul PDP50.

30% din valoarea încasărilor din bilete se redirecționează către partenerul evenimentului, MagiCAMP – organizație care le oferă copiilor diagnosticați cu cancer și aflați în situații vulnerabile motive să se bucure, să își regăsească copilăria și încrederea în ei și în cei din jur.

PARTENERI DIAMOND

PARTENERI PRINCIPALI

PARTENERI

Organizator

Mozaic Media

Locația evenimentului

Auditorium Pallady

Bulevardul Theodor Pallady, nr. 40G
București, sector 3 România
031 437 8609

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0