Skip to content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

EDUCare – Educație pentru succes 2023

20.05.2023 ora 09:30 17:00

Te-ai gândit vreodată cât de ușor poate fi să atragi oamenii de partea ta? Sau să găsești cele mai eficiente instrumente pentru a avea succes în tot ceea ce faci? Cât de importantă este educația din afara școlii pentru copiii noștri? Cum îi putem ajuta să își găsească drumul și să facă performanță în direcția dorită de ei? Și care sunt investițiile care contează cu adevărat pentru viitorul lor?

Pe 20 mai 2023, la Biavati Events, aflăm răspunsul la toate aceste întrebări și nu numai în cadrul unei noi ediții a conferinței EDUCare – Educație pentru succes.

Specialiști în psihologie, educație, sociologie, antreprenoriat și filosofie, vor urca pe scena EDUCare pentru a povesti despre succes și numeroasele sale valențe. Despre ce putem face concret pentru a ne atinge obiectivele. Dar și despre metodele la care putem recurge pentru a reuși în viața de zi cu zi.

30% din valoarea încasărilor din bilete se redirecționează către partenerul evenimentului, Asociatia MAGIC – organizație care le oferă copiilor diagnosticați cu cancer și aflați în situații vulnerabile motive să se bucure, să își regăsească copilăria și încrederea în ei și în cei din jur.

Speakeri

Gáspár GyörgyEliminarea incestului emoțional din relația părinte-copil. Gáspár György – psiholog clinician, psihoterapeut relațional, cofondator al conceptului paginadepsihologie.ro și președintele Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie. Este membru al Colegiului Psihologilor din România și autorul cărților Copilul invizibil și Revoluția iubirii.

Oana MoraruTrezirea și menținerea motivației școlare. Oana Moraru este consultant educațional și fondatoarea școlii private Helikon și a platformei online Vocea Părinților, care adună povești din școala românească și le oferă soluții părinților aflați într-o relație dificilă cu aceasta.

Corina Popa„DECÂT“ o întrebare: la ce ne ajută lingvistica? Corina Popa este lector doctor asociat la Centrul de Excelență în Studiul Imaginii (CESI), Facultatea de Litere, Universitatea din București și inițiatoarea Școlii de gramatică – un proiect de popularizare a exprimării corecte în limba română cu peste 90.000 de urmăritori în mediul online. Experiența sa profesională este strâns legată de domeniul educației, fiind, de-a lungul timpului, consilier la Departamentul Educație și Cercetare al Administrației Prezidențiale, expert în etică universitară în cadrul UEFISCDI, realizatoarea emisiunii „Next: educația viitorului“ și consilier pe probleme de educație la Parlamentul României.

Theodor PaleologuCaracterul cui îl lăsăm? Theodor Paleologu, fost elev al Ecole Normale Supérieure, a studiat filozofia la Universitatea Paris I Sorbonne și este doctor în filozofie politică al Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales și al Universității din München. A fost fellow la Harvard, Notre Dame și Wissenschaftskolleg zu Berlin, a predat la Boston College, Deep Springs College, European College of Liberal Arts de la Berlin și Universitatea din Copenhaga. A fost ambasador al României în Danemarca și Islanda și Ministru al Culturii. În prezent este președintele Fundației Paleologu.

Gelu DuminicăDacă îmi spui țigan, nu pe mine mă jignești. Sunt Gelu Duminică, om, copilul părinților mei, rom. Spun mereu că sunt cine sunt datorită părinților mei și lui Dumnezeu, care mi-a zâmbit prin oamenii care au văzut în mine mai mult decât o culoare sau o etichetă. De 23 de ani, munca mea înseamnă Fundația Agenția de Dezvoltare Comunitară „Împreună“, care lucrează în a da voce romilor de pretutindeni, mereu cu gândul că România poate deveni o țară în care să ne simțim, cu toții, acasă.

Claudia OprescuInvestiții în amintiri, nu în lucruri. Claudia Oprescu lucrează de mai bine de zece ani în domeniul comunicării, de cinci ani coordonează proiectele de implicare în comunitate ale Băncii Comerciale Române și este profesor la Școala de Bani unde îi învață pe copii și tineri cum să fie responsabili cu banii, iar pe părinți cum să le vorbească despre bani copiilor. Scrie povești pentru copii în timpul liber și iubește natura.

Adina HorgaDragostea pentru natură se invața de mic. Adina Horga este antreprenor în educație, fondator al grădinițelor Bergman Nature Kindergarten, pedagog specializat în educația de tip outdoor.

Ciprian Mihali„Greaua moștenire“ a școlii românești și povara ei asupra viitorului. Ciprian Mihali (n. 1967) a terminat Filosofia la Cluj în 1992. În 2000 a devenit doctor în filosofie al Universităților din Cluj și Strasbourg. Predă din 1992 la Universitatea „Babeș-Bolyai“ și a fost profesor invitat la numeroase universități occidentale. Între 2012 și 2016 a fost ambasador al României în Senegal și în alte șapte state din Africa de Vest. Din 2016 până în 2020 a fost director pentru Europa de Vest, la Bruxelles, al Agenției Universitare a Francofoniei. Autor a șapte cărți și peste 25 de traduceri din limba franceză, a fost recompensat de statul francez cu Palmele academice (2012) și de Academia Română cu Premiul Nicolae Titulescu pentru excelență în Diplomație (2017).

Organizator

Mozaic Media

Prețuri și bilete

Early bird (până în 20 decembrie 2022) – 165 lei

Clasic (din 21 decembrie 2022) – 225* lei

*Puteți achiziționa bilete cu 50% discount folosind codul de reducere PDP50.

Detalii și înscriere

Pentru mai mullte detalii și înscriere te rugăm să accesezi site-ul evenimentului sau pagina de Facebook.

Locație

Biavati Events

str. Serghei Vasilievici Rahmaninov, nr. 2B
București, București România

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0