skip to Main Content
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Educare – Educație pentru succes

6 aprilie 2019 orele 10:00 - 14:30

85% dintre joburile care vor exista în 2030 nu s-au inventat încă! Concluzia raportului realizat de Dell Technologies și Institute for the Future (IFTF), în 2017, cu ajutorul unui panel de 20 de experți în mediul academic, tehnologic și afaceri a stârnit multă îngrijorare și a pornit multe polemici.

Dincolo de rapoarte, estimări și cifre, realitatea este că simpla acumulare de cunoștințe nu mai este suficientă pentru a pregăti noile generații pentru viitor. Când inteligența artificială avansează în ritm alert, când mașinile din ce în ce mai performante preiau joburi făcute cândva doar de oameni, cultivarea inteligenței emoționale și a empatiei este mai importantă decât oricând. Iar comunicarea, creativitatea și colaborarea nu mai sunt doar „materii opționale“ în educația copiilor noștri.

Pe 6 aprilie, la Educație pentru succes, vom afla de la 4 invitați de top – Gáspár György, Ana Maria Brânză, Vlad Voiculescu și Oana Moraru – cum să îți educi copilul pentru performanță, succes și o viață împlinită.

„Atunci când membrii familiei dau dovadă de înțelegere și respect unii față de ceilalți, copiii au posibilitatea de a-și însuși cel mai bine lecția bunătății umane. Astfel, pentru tot mai mulți părinți, compasiunea și empatia au devenit sau pot deveni valori ale vieții de familie, la fel de importante ca sănătatea fizică, igiena corporală, sportul sau o bună educație academică. Cert este că – punând noi înșine în practică valorile compasiunii și ale empatiei, ca părinți – putem fi cel mai important model pentru copiii din viețile noastre.“ – Gáspár György, psiholog, autor și custode de povești de viață şi omul care a pornit #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia.

„Sunt 5 degete ale mâinii, pe care poți demonstra legătura sau conectarea omului cu un destin de succes: reușitele exterioare (la degetul mic) conectarea cu sine, conectarea cu propria familie, conectarea cu societatea și conectarea cu propria misiune, vocație. 5 direcții care, după ce sunt bine reunite sau integrate – putem vorbi de echilibrul copilului sau de șansele de reușită ale adultului.“ – Oana Moraru, consultant educațional și fondatoarea școlii private Helikon.

„În fiecare dintre noi există un campion. Ține de fiecare în parte cum are grijă de el și cum îl ajută să se dezvolte! Acesta este mesajul pe care încerc să îl comunic cu fiecare ocazie pe care o am. Sunt multe lucruri pe care sportul le-a făcut pentru mine, însă cel mai important lucru pe care l-am învățat din sportul de performanță este semnificația campionului: pentru mine, un campion este acel om care nu renunță!“ – Ana Maria Brânză, sportivă de performanţă specializată pe spadă, are mai multe titluri de campioană modială şi a fost declarată cea mai bună spadasină din lume ani la rând.

„Cea mai mare bucurie şi cel mai important factor de succes este să fii înconjurat de oameni buni. Și nicăieri nu găsești mai mulți oameni buni decât în și prin voluntariat.“ – Vlad Voiculescu, a fost Ministrul Sănatăţii în Guvernul Cioloş, fiind oficial şi cel mai tânăr ministru din Guvernul respectiv, a inițiat proiecte sociale cu impact major, precum Rețeaua Citostaticelor, MagiCAMP și MagicHOME şi a fost selectat între cei 25 lideri globali cărora le-a fost acordată bursa Eisenhower.

Moderatorul evenimentului este Alex Zamfir, realizatorul emisiunii Tați în dialog de la Itsy Bitsy FM și blogger la Cel Mai Bun Tată. Evenimentul este o continuare a seriei Liber la educație sau educație la liber?, aflându- se acum la a patra ediție.

Prețuri și înscriere

Participarea la eveniment se face pe bază de bilet. Costul unui bilet în perioada early bird este de 100 lei, iar după 10 martie prețul biletului va fi 150 de lei.

Înregistrarea participanților se efectuează pe platforma MyConnector.ro, fiecare participant primind la intrare, în baza biletului achiziționat brățara de acces în sală. 50% din încasările care se vor strânge din vânzarea biletelor va fi redirecționat către organizația MagiCAMP.

Agenda eveniment

Înregistrare participanți 09:00 – 10:00
Gáspár György (inclusiv Q&A) 10:00 – 11:00
Vlad Voiculescu (inclusiv Q&A) 11:00 – 12:00
Coffee Break 12:00 – 12:30
Ana Maria Brânză (inclusiv Q&A) 12:30 – 13:30
Oana Moraru (inclusiv Q&A) 13:30 – 14:30

Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

Detalii

Data:
6 aprilie 2019
Orele:
10:00 - 14:30
Categorii Eveniment:
,

Loc de întâlnire

Sheraton Bucharest Hotel
Calea Dorobanților, nr. 5-7
București, 010551 România
+ Harta Google
Telefon:
0212015000
Website:
www.sheratonbucharest.com

Organizator

Mozaic Media
Email:
office@mozaicmedia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close search

Coș

Back To Top
×Close search
Caută