skip to Main Content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

EDUCare — How to raise amazing kids

09.11.2019 ora 10:00 15:00

Copilul tău este deja extraordinar! Tot ce ai tu de făcut este să îl crești. Să afli care este stilul de parenting care vi se potrivește, să înveți să îi dezvolți abilitățile înnăscute, să pui bazele unei legături durabile între voi și să-l ajuți să își clădească stima de sine.

Nu pare foarte complicat, dar oricine este părinte știe că acesta este jobul pentru care „calificarea la locul de muncă“ este obligatorie și nu se termină niciodată.

Copiii nu sunt adulți în miniatură. Creierele lor funcționează diferit. Ei au nevoi diferite și reacții diferite față de noi.

La How to raise amazing kids, aflăm de la Gregory Caremans, Oana Moraru și un invitat-surpriză cum să fim cea mai bună versiune a noastră ca părinţi pentru copiii noștri, cei extraordinari!

25% din valoarea biletelor se direcționează către MagiCAMP care, de mai bine de 4 ani, le oferă copiilor diagnosticați cu cancer și aflați în situații vulnerabile, motive să se bucure, să își regăsească copilăria și încrederea în ei și în cei din jur.

Despre Speakeri

Gregory Caremans este psiholog cu master în comunicare, specializat în neuroștiință și fost director al Institutului de Neuroștiință din Bruxelles. Este expert în… creier – organul-mașină, cu 100 de miliarde de neuroni, care ne formează personalitatea și ne guvernează viețile. În 2014 a creat „The Brain Academy“, o platformă care oferă instrumentele necesare pentru a înțelege cum funcționează mintea umană și care are peste 100.000 de studenți în toată lumea. Activitatea lui Caremans a fost subiectul unor materiale realizate de CNN și „Entrepreneur“, iar „The Economist“ oferă cursurile concepute de Caremans cititorilor săi. Psihologul colaborează și într-un proiect UNICEF care-i ajută pe părinții din America de Sud să-şi educe copiii prin intermediul unor module video.

Oana Moraru este consultant educațional, fondatoarea școlii private Helikon, și creatoarea platformei Vocea Părinților. Are o experiență de 20 de ani în învățământ, unde a lucrat ca profesor de română și învățător. Educația, în viziunea Oanei, pornește de la copil, de la personalitatea și abilitățile lui. „De când lucrez cu copii, de 20 și mai bine de ani, am simțit mereu că dincolo de pedagogii, șanse speciale și intelect, puterea copiilor vine din cei care știu să îi conțină așa cum sunt ei. Aceștia cresc cel mai autonom, au busola cu ei tot timpul. Copiii care au alături părinți mereu îndoiți, neliniștiți, în căutare și cântărire comparativă cu restul lumii par mereu să-și epuizeze bateriile înainte de vreme. Ca părinte, trebuie să te pândești întâi pe tine, să-ți adulmeci reflexele proaste și să-ți înghiți judecățile comparative. Copiii le simt cu mult înainte de a le pune în cuvinte. Își pierd drumul în comparații, și-l găsesc în acceptare necondiționată.“ este de părere Oana

Invitatul-surpriză de la Educare — How to raise amazing kids are o poveste de viață impresionantă și inspirațională. „Nu este nevoie să fii extraordinar, ca să fii important în viața unui copil“ – spune el.

Moderatorul evenimentului este Alex Zamfir, blogger la celmaibuntata.ro.

Programul evenimentului

09:00 – 10:00 Înregistrare participanţi
10:00 – 12:00 Gregory Caremans (inclusiv Q&A)
12:00 – 12:20 Invited Guest
12:20 – 13:00 Coffee Break
13:00 – 15:00 Oana Moraru (inclusiv Q&A)

Participarea la eveniment se face pe bază de bilet. Preţul unui bilet în perioada early bird este de 120 de lei, iar după 1 septembrie 2019 preţul biletului va fi de 180 de lei. Înscrierea se face accesând acest link. Mai multe detalii găsiți și pe pagina de facebook dedicată evenimentului.

Locația evenimentului

Sheraton Bucharest Hotel

Calea Dorobanților, nr. 5-7
București, sector 1 010551 România
0212015000
Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0