fbpx
skip to Main Content
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

#EpicTalk – Despre iubire și alte chestiuni de suflet…

25 februarie 2019 orele 19:00 - 21:00

Gratuit

Atena Boca în dialog cu Gáspár György

Despre iubire și relații considerăm că se vorbește „mult“ sau „puțin“ (în funcție de experiențele prin care am trecut în viață), dar în mod cert subiectul nu va fi niciodată epuizat. Cu toții încercăm să ne trăim relațiile într-o formă sau alta și cu toții avem și de suferit din cauza lor. Așa că fiecare dintre noi are o perspectivă foarte personală despre ce înseamnă să iubești și să fii iubit, dar și despre cum se poate cultiva, menține sau distruge o relație. Discutând împreună, putem învăța unii de la alții.

Iar pentru că luna februarie este aici și pentru că în această perioadă, la nivel internațional, oamenii devin mai preocupați de chestiunile intime și sufletești, grăbind parcă venirea primăverii, noi îți lansăm invitația de a petrece o seară alături de Atena Boca și Gáspár György, care vor întoarce pe toate fețele iubirea și relațiile, în cadrul unui eveniment de suflet, organizat pe 25 februarie la TNB.

Ambii – pasionați de starea comunitară de bine și de sănătatea relațională din România – vor urca pe scenă și vor purta o conversație adevărată despre ce ne place și ce ne doare cel mai tare în această viață: iubirea și provocările ei. Iar în a doua parte a evenimentului, cei prezenți în sală vor avea ocazia de a adresa întrebări.

Participarea la eveniment se face pe bază de invitație. Pentru a obține invitația la eveniment te rugăm să completezi formularul de mai jos cu toate datele, precum și o întrebare cu privire la relația de cuplu, iar noi îți vom confirma participarea și vom trimite întrebarea ta către Atena și Gáspár. Locurile sunt limitate.

Cine sunt gazdele serii:

Gáspár György – psiholog, psihoterapeut relațional, autor și inițiator al proiectului național #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia.

Atena Boca (în calitate de moderator) – fondatoarea „La primul bebe“ și singura româncă aleasă de Facebook în programul Community Leadership 2018.

Parteneri:

Formular Înscriere #EpicTalk – Despre iubire și alte chestiuni de suflet…

Aceste detalii sunt obligatorii pentru a primi invitația la eveniment.

Update foto eveniment:

 

Detalii

Data:
25 februarie 2019
Orele:
19:00 - 21:00
Preţ:
Gratuit
Categorii Eveniment:
,

Loc de întâlnire

TNB
Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 2
București, 010051 România
+ Harta Google
Telefon:
021.313.91.75
Website:
tnb.ro/ro

Organizatori

Pagina de Psihologie
Mozaic Media
Close search

Coș

Back To Top
×Close search
Caută