Skip to content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

Eveniment online

Evaluarea psihologică complexă și diagnosticul pozitiv și diferențial la copil și adult – Completarea fișei psihologice și a raportului de evaluare psihologică

24 februarie 2024 ora 12:00 25 februarie 2024 ora 14:00

Curs de formare profesională continuă (format online), cu caracter repetitiv, de durată variabilă, creditat cu 20 de credite la Comisia de psihologie clinică, psihoterapii și consiliere psihologică, dar și la Comisia de psihologie educațională și psihopedagogie specială, din cadrul CPR.

Perioada

24 februarie 2024 ora 12:00-20:00
25 februarie 2024 ora 09:00-14:00

Preponderent caracter practic: realizarea unei evaluări complexe la copil și adult; stabilirea diagnosticului pozitiv și diferențial; întocmirea documentației eliberate clientului; întocmirea raportului de evaluare; managementul cabinetului; analiza reflexiva asupra propriei activități profesionale.

Adresabilitate

Cursurile sunt gândite pentru psihologi, psihoterapeuți, logopezi, psihopedagogi, consilieri în cabinete de asistență psihopedagogică. Criteriile de selecție se referă la apartenența la unul din grupurile menționate mai sus.

Programa

  • Evaluarea complexă a adultului și copilului – clarificări conceptuale, abordări.
  • Diagnosticul pozitiv – sănătate mentală și psihopatologie, modele ale psihopatologiei.
  • Documentația eliberată clientului.
  • Managementul cabinetului în cazuri de evaluare complexă a copilului și adultului.
  • Informarea și formarea psihologilor clinicieni, consilierilor educaționali și școlari și psihoterapeuților în domeniul psihologiei clinice, cu scopul unei evaluări complexe și a unui diagnostic acurat.
  • Procedura de evaluarea și obținere a Certificatului de orientarea școlară și profesională de la CJRAE/CMBRAE.
  • Redactarea și completarea fișei psihologice Anexa 8 din Ordinul 5805/2016 și a raportului psihologic în cazul evaluării adultului.

Taxă de participare

Prețul întreg este de 750 lei.
Prețul pentru studenți și masteranzi este de 600 lei. Participanții la edițiile anterioare ale cursului vor achita taxa de 600 lei. Cititorii Paginii de Psihologie beneficiază de o reducere de 10%, prin utilizarea codului Paginadepsihologie10.

Formatori

Prof. Univ. Dr. Viorel Lupu, medic primar psihiatru, psihoterapeut principal în psihoterapii cognitiv-comportamentale, formator și supervizor în Psihoterapii cognitiv-comportamentale, acreditat de Albert Ellis Institute, New York, Federația Română de Psihoterapii, Colegiul Psihologilor din România, vicepreședintele Asociației de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România – Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu“ Cluj-Napoca, profesor asociat la Universitatea „Babeș Bolyai“ Cluj-Napoca, șeful secției de Psihiatrie pediatrică din cadrul Spitalului clinic de urgență pentru copii, președintele RASG, membru în Comisie de psihologie clinică, psihoterapii și consiliere psihologică a Colegiului Psihologilor din România.

Psiholog Dr. Ramona Lupu, psiholog principal în psihopedagogie specială și supervizor, psihoterapeut principal în psihoterapii cognitiv-comportamentale, psiholog clinician principal și supervizor, supervizor și psiholog principal în psihologia muncii și organizațională, psihologia transporturilor și psihologia aplicată în servicii, psiholog practicant autonom în psihologia aplicată în domeniul securității naționale, psiholog practicant autonom în psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională, logoped – CJRAE Școala „Iuliu Hațieganu“, Cluj-Napoca, vicepreședinte RASG.

Înscriere

Pentru înscriere completează cererea și trimite-o împreună cu dovada plății și atestatul de liberă practică pe adresa [email protected]
Plata se face în contul RO10BTRL01301205H74501XX (Beneficiar RASG ASOCIAȚIE) cu mențiunea EVENIMENT PROFESIONAL CLINICĂ!

Date de contact

Adresa Asociației RASG: Calea Mănăștur, nr. 44, cod 400372, Cluj-Napoca, jud. Cluj, România.
CIF: 28997429.
Cont bancar (RON): RO10 BTRL 0130 1205H74501XX deschis la BT, Sucursala Eroilor.
Telefon: 0758961032, 0747094972.
E-mail: [email protected], [email protected].

Organizator

RASG

0758961032

Vezi website Organizator

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0