skip to Main Content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

Fain & Simplu x Ateneu – ediția a 3-a

14 octombrie 2023 ora 15:30 21:30

Fain & Simplu depășește granițele lumii virtuale și te invită să te bucuri de o altfel de cunoaștere. Cunoaștere care, pe lângă noi resurse spirituale, intelectuale, îți aduce povești și experiențe care conectează. Într-o lume tot mai lipsită de sens, dialogurile Fain & Simplu redau importanța echilibrului dintre minte, trup și suflet.

Conferința FAIN ȘI SIMPLU la Ateneu:

Fain & Simplu x Ateneu, alături de trei invitați emblematici, vă invită la conferința-manifest pentru cel mai nobil ideal: arta de A TRĂI FRUMOS.

Dincolo de standardele nerealiste ale societății contemporane, regăsește principiile artei de a trăi frumos. Descoperă care sunt elementele-cheie ale revoluției interioare, ale sănătății relaționale și ale evoluției spirituale.

Cum este la Conferințele F&S:

Într-o societate în care pare că „asistăm la moartea clinică a iubirii“ (Gellu Naum), comunitatea Fain & Simplu se conectează, îmbrățișează iubirea de oameni, dar și de cunoaștere, în toate formele ei, interacționează și se unește în scopul unui ideal comun: arta de a trăi simplu și frumos.

Invitați:

Oana Pellea este una dintre cele mai iubite actrițe de teatru și film. A primit de două ori titlul de cea mai bună actriță de teatru din România, dar i s-au decernat, de asemenea, numeroase premii internaționale pentru rolurile principale pe care le-a jucat.

Oana Pellea consideră că singura noastră menire este aceea de a trăi frumos: „Tare aș fi vrut să înțeleg că nu e nimic de demonstrat în lumea asta, ci doar de dăruit și de trăit frumos.“ Ea ne va spune cum ne putem cultiva starea de bine, bucuria, generozitatea și care este calea spre o viață trăită frumos.

Horia-Roman Patapievici, scriitor, filosof, eseist și fizician român, s-a impus pe scena culturală românească datorită viziunilor, eseurilor și analizelor sale de anvergură enciclopedică.

El notează: „Nu toți au norocul să-și înțeleagă la timp inima, ca să priceapă ce le stă cu adevărat la inimă.“ Alături de unul dintre cei mai mari promotori de artă românească, ne vom regăsi curajul de a ne înțelege și de a ne urma inima, frumusețea uitată a vieții, farmecul relațiilor și al decenței, dar și capacitatea de a include frumosul în toate aspectele existenței noastre.

Gáspár György, expert național și formator de opinie în sănătatea relațională, este psiholog, autor și psihoterapeut relațional, cu o experiență de peste 16 ani.

Gáspár susține că: „Relațiile bazate pe siguranță și încredere reprezintă cea mai importantă companie, în fantastica aventură numită viață.” Vom învăța care sunt cele mai importante principii de urmat în construirea unei relații sănătoase. ,,Cu fiecare relație ni se oferă șansa schimbării“, de aceea maturitatea relațională reprezintă principalul punct de plecare în vindecarea traumelor, dezvoltarea stării de bine și nivelului de fericire.

Program

14:30-15:30 – Deschidere acces public și socializare
15:30-17:00 – Prima sesiune
17:00-17:45 – Pauza socializare
17:45-19:15 – A doua sesiune
19:15-20:00 – Pauză de socializare
20:00-21:30 – A treia sesiune

Înscriere

Mai multe detalii despre acest eveniment și bilete le puteți obține accesând adresa web Fain & Simplu.

Organizator

Locație

Ateneul Român

Str. Benjamin Franklin, nr. 1-3
București, sector 1 030167 România
0213152567

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0