Skip to content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

Feminitate Împărtășită: Conexiunea dintre Mamă și Fiică

1 martie 2024 ora 10:00 18:00

Vă invităm cu bucurie să vă alăturați celei de-a doua ediții a workshop-ului nostru, „Feminitate Împărtășită: Conexiunea dintre Mamă și Fiică“, (vârsta: 20+) programat pe 1 martie.

Prin intermediul acestui workshop, ne propunem să creăm un spațiu plin de emoție și blândețe, unde femeile pot reconecta cu esența lor autentică. În luna martie, simbol al feminității și transformării, vrem să vă oferim oportunitatea de a vă dedica timpul pentru a explora și a consolida legătura voastră specială, mamă și fiică, fiică și mamă.

Această experiență va fi mai mult decât un simplu eveniment: va fi o călătorie a inimii și a sufletului, unde veți descoperi în profunzime frumusețea conexiunii dintre voi mamă și fiică, fiică și mamă. 

Ce veți descoperi?

1. Explorarea legăturii voastre unice.

În cadrul acestui workshop, veți avea posibilitatea să vă aventurați în explorarea și în adâncirea legăturii voastre unice, ca mamă și fiică, fiică și mamă. Împreună, vom naviga prin paginile vieților voastre și vom descoperi elementele care conferă acestei relații caracterul ei distinctiv, atât de special și complex.

2. Ghidare cu blândețe.

Veți fi ghidate de către noi, Măriuca Bijutescu și Loredana Ifrim – ne-am întâlnit în formarea de cuplu și terapie relațională Imago, având diverse alte formari în zona de psihoterapie și terapie somatică, medicină tradițională chineză și parenting. Vom împărtăși nu doar cunoștințe, ci și poveștile de viață ale relațiilor noastre cu mamele. Vom aduce în lumină înțelepciunea și forța din spatele legăturilor mamă-fiică, fiică-mamă.

3. Moștenire și înțelegere.

Prin exerciții delicate și conversații ghidate, veți descoperi secretele transgeneraționale ale feminității și moștenirea maternă care vă definesc. Această înțelegere profundă vă va conecta într-un mod cu totul nou.

4. Transformare relațională și personală.

Acest workshop adâncește în puterea voastră relațională mamă și fiică, dar și în taina recunoașterii și acceptării propriei voastre esențe autentice. Prin participarea la acest workshop, nu doar că veți experimenta forța transformării relaționale, dar veți descoperi și puterea unicității voastre, inspirată de calitățile mamei.

Locuri disponibile

7 diade, mamă-fiică.

Investiție mamă și fiică

1.400 lei (avans de 400 lei la înscriere pentru confirmarea locului, diferența de 1.000 lei până pe 28 februarie 2024).

Cum vă puteți înscrie?

Pentru a vă înscrie, vă rugăm să completați acest formular. Perioada de înscriere este deschisă până la data de 29 Februarie 2024 sau în funcție de confirmările primite prin plata integrală sau a avansului.

Cine suntem

Măriuca Bijutescu – Psiholog clinician și psihoterapeut cu formari în Psihoterapie Integrativă, Somatic Experiencing, Terapie Relațională Imago (sub supervizare), Lucrul cu corpul și Mișcare Conștientă, Constelații Familiale, Meditație si Respirație – Terapeut Medicina Tradiționala Chineză și 5 Elements.

Loredana Ifrim – Terapeut Relațional Imago sub supervizare, Somatic Experiencing Practitioner in formare și  Consilier Parental acreditat AMPP.

Haideți să transformăm această perioadă a lunii martie, dedicată femeilor, într-un moment memorabil în creșterea relației voastre. Vă așteptăm cu dragoste și deschidere.

Contact

Măriuca Bijutescu – 0722162818
Loredana Ifrim – 0738875552

Organizator

Maruka Alternative & Holistic Health Service

Vezi website Organizator

Locație

Maruka Alternative & Holistic Health Service

Str. Povernei, nr. 20, ap. 4
București, sector 1 010644 România

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0