fbpx
skip to Main Content
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Fit Your Life 2020

7 martie 2020 orele 10:00 - 14:00

Viața este suma tuturor alegerilor tale. Iar vârsta îți aduce înțelepciunea de a ști că viitorul este suma zilelor de „azi“. La Fit Your Life 2020 afli de la 4 specialiști în îngrijire, nutriție, mindfulness, tehnici anti-ageing și stilism ce să faci astăzi, pentru ca timpul să fie de partea ta, iar alegerile tale de viață să te reprezinte cu adevărat.

Pe 7 martie, de la ora 10, te așteptăm la Hotel Sheraton Bucharest, să celebrăm feminitatea, înțelepciunea, vârsta și viața ta!

Vorbim despre:

Mindfulness, vârsta minții, întreținere corporală și anti-ageing prin yoga – Carlos L’Abbate„Viitorul nu există. Și nu există nici trecut. Momentul este viața noastră și cel mai important lucru pe care îl avem.“ — spune Carlos L’Abbate, care a părăsit Argentina natală în 1989, pentru a studia tehnici legate de corp și minte, psihologie și sănătate. Carlos este cunoscut în România în special pentru activitatea sa de instructor de Yogilates Romania și ca autor al cărții About presence – a Journey into Ourselves.

Stilul fără vârstă, potrivit personalității și feminității tale – Irina Markovits. „Polițist vestimentar“ (a se citi consultant stilist și jurnalist de modă) și coach de shopping, Irina Markovits ne ajută să ne identificăm personalitatea stilistică și să facem alegeri vestimentare autentice, care să ne reprezinte și să ne individualizeze.

Hrana care te susține, hrana care te menține în formă – Dr. Șerban Damian. Șerban Damian este specialist în medicină sportivă, fondator Centrul Superfit și președinte al Ro Club Maraton, primul club de alergare din România. Este autor al cărților Stretching, secretul flexibilităţii, Superfit. Esenţialul în fitness şi culturism și Ecuația slăbirii. Ghid de nutriție și antrenament pentru o viață de calitate, un volum dedicat tuturor celor care vor să slăbească și să învețe să mănânce sănătos.

Frumusețe fără bătrânețe – Invitat surpriză!

Prețul biletelor:

  • 80 lei – preț early bird, valabil până la 1 februarie 2020
  • 120 lei – preț întreg, începând cu data de 2 februarie 2020

Înscriere:

Pentru înscriere vă rugăm să accesați acest link.

Mai multe detalii și noutăți despre eveniment puteți găsi și pe pagina de facebook dedicată.

Detalii

Data:
7 martie 2020
Orele:
10:00 - 14:00
Categorie Eveniment:

Loc de întâlnire

Sheraton Bucharest Hotel
Calea Dorobanților, nr. 5-7
București, 010551 România
+ Harta Google
Telefon:
0212015000
Website:
sheratonbucharest.com

Organizator

Mozaic Media
Email:
office@mozaicmedia.ro
Close search
Coș
Back To Top
×Close search
Caută