skip to Main Content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Împreună la bine și la greu. O seară de taifas și vin, dedicată cuplului

05.10.2017 orele 18:00 21:00

Relații eșuate, căsătorii trăite în reproș sau în tăcere, tensiuni în cuplu și dorul de plural — nu prea ne place să vorbim despre ele. Ne e rușine, ne simțim vinovați, credem că suntem unica lor sursă de putere.

Nu ne dorim decât să fim fericiți sau echilibrați. Cuvinte grele, pentru niște rezultate care, uneori, întârzie (prea) mult. Ce facem când o căsătorie pare mai mult o datorie, decât o binecuvântare? Ce facem când ajungem să ne întrebăm unde e acel „împreună“ din „la bine și la greu“? Și mai ales, cum facem să dispară greul?

Vă invităm la un altfel de eveniment organizat de Holo, dedicat cuplurilor, în care vom privi în spatele draperiilor grele și opace trase peste dificultățile relațiilor moderne. Vom vorbi despre terapia de cuplu, despre ce înseamnă, ce face și cum vă poate ajuta ea. Veți descoperi cum să ne analizăm corect emoțiile, care sunt comportamentele care consolidează un cuplu și apoi, aproape îl distrug, și ce instrumente avem la îndemână atunci când avem nevoie de ajutor.

Le vom avea ca invitate pe Raluca Anton și Adela Raluca Moldovan, doctori în psihologie și în curs de certificare IMAGO, care vor răspunde celei mai grele întrebări existențiale — se poate trăi în cuplu, așa cum spunea povestea, fericiți până la adânci bătrâneți?

Evenimentul va fi moderat de Teodora Rogobete — gospo-divă, mama lui Luca și wonder-woman. Ea este în spatele tuturor rețetelor pe care le publică, de mai bine de zece ani, pe teoskitchen.ro. Ea scrie cu pasiune despre mâncare, transformând interacțiunea noastră cu gătitul într-o experiență culinară deplină. Teo este un om cald, spontan, vesel și debordează de energie, iar toate astea le vom simți live la întâlnirea noastră de joi, 5 octombrie, pentru că da, ne face marea onoare de a modera și găzdui evenimentul nostru! Abia așteptăm întâlnirea cu ea!

Seara de vin și de taifas va fi completată de lansarea la Cluj a cărții Împreună la bine și la greu, scrisă de Harville Hendrix și Helen LaKelly Hunt, psihoterapeuți cu peste 40 de ani de pregătire, fondatorii IMAGO. Aceștia au scris acest volum prin prisma propriei lor experiențe dificile în mariaj, și care oferă tuturor cuplurilor nu doar adevărurile esențiale și salvatoare pentru cuplul modern, ci și tehnicile și practicile necesare pentru a transforma relația într-o experiență plină de bucurie și căldură.

Accesul la acest eveniment este gratuit. Înscrierile se fac aici: https://goo.gl/zpFXqp.

Pentru că spațiul în care ne vom întâlni este unul generos, nu condiționăm numărul de înscrieri. Totuși, vă rugăm să așteptați confirmarea participării dumneavoastră, printr-un e-mail pe care vi-l vom trimite imediat după înscrierea la acest eveniment.

Vă așteptăm!

Locația evenimentului

Restaurant Fragment

Cluj Arena, Splaiul Independenței
Cluj-Napoca, Cluj 400376 România
Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0