skip to Main Content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Innovation Summit 2018

22.03.2018 orele 09:00 23.03.2018 orele 17:00

CARe Europe vă invită la un summit despre soluții inovative în domeniul sănătății mintale, eveniment ce va avea loc în perioada 22-23 martie 2018 în București.

CARe Europe este o rețea internațională de specialiști care se ocupă cu reabilitarerea și reinserția socială a persoanelor cu probleme de sănătate mintală, ce unește Vestul cu Estul, Nordul și Sudul.

Întâlnirea noastră din București vă oferă oportunitatea de a găsi surse de inspirație, de a împărtăși cu ceilalți cunoștințe și experiențe proprii și de a găsi suport în dezvoltarea unor inițiative noi.

Încurajăm participarea profesioniștilor din domeniul sănătății mintale – medici, psihologi, asistenți sociali, reprezentanți ai organizațiilor din domeniu, dezvoltatori IT, comercianți, designeri și antrepenori ce sunt interesați de antreprenoriatul social și tehnologia de asistență. 

Pitching

Oferim participanților oportunitatea de a-și prezenta ideile inovative într-o sesiune de pitching. Ideile pot fi despre antreprenoriatul social sau despre activitatea obișnuită de business cu puternic impact social, despre recovery college, aplicații pentru utilizatori, soluții unice bazate pe comunitate, un proiect tehnic inovativ care să vină în sprijinul celor cu probleme de sănătate mintală, o platformă online, inițiative economice de sharing.

Cea mai bună idee va fi premiată cu 1.000 €.

  • Fiecare idee este prezentată de o singură persoană. Chiar daca se lucrează în echipă, doar o persoană va susține ideea. Poate fi folosit un singur slide sau o poză sau orice alt element vizual. Fără slide-uri multiple, fără video în loc de discurs sau alte elemente care să ajute în prezentare. Doar o persoană care vorbește, cu un singur element vizual în spate.
  • Prezentarea va fi în limba engleză.
  • Durează maximum 3 minute. După 3 minute persoana va fi oprită. Apoi vor urma întrebări pentru clarificare, dacă este nevoie.
  • Înscrierile pot fi făcute și în ultimul moment. Doar veniți, vă ridicați și vă prezentați ideea! 

Networking

Evenimentul nostru este o excelentă ocazie de a cunoaște oameni noi. Așteptăm participanți din 17 țări, care pot deveni în viitor parteneri ai proiectelor dumneavoatră. 

Înscriere

Participanții din România se pot înscrie fără a plăti taxa, folosind opțiunea LOCAL APPLICANTS, selectând numărul de bilete dorite și completând datele din formular. Înscrieți-vă și înregistrați-vă idea în acest link.

Locația evenimentului

Hotel Ibis Palatul Parlamentului

str. Izvor, nr. 82-84
București, sector 5 România
Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0