Skip to content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Între sine și bani – Constanța

13 iunie 2024 ora 18:00 20:30

Fiecare alegere pe care o faci într-o zi reprezintă mai mult decât o simplă decizie. Ea înseamnă, de fapt, o investiție în viața ta. Succesul tău profesional, relațiile tale, starea ta de bine depind direct de investițiile înțelepte pe care faci în tine.

Pe 13 iunie, te așteptăm la ora 18, la Hotel Ramada, la o conferință-eveniment: Între sine și bani. Lasă-te inspirat de Raluca Anton, Mirela Oprea, Anamaria Mișa și Gelu Duminică, să creezi cea mai bună versiune a vieții tale!

Între sine și bani este un eveniment dezvoltat de Asociația Educație pentru Succes și susținut de Școala de bani BCR.

Bilete pe entertix.

Eveniment moderat de Alex Zamfir, creatorul The Funny Brand.

Teme și invitați

Anamaria Mișa – Alegeri financiare care îți fac bine. Anamaria Mișa are o experiență de 13 ani în sistemul bancar, coordonează programul de educație financiară Școala de bani BCR în regiunea de sud-est a României și este convinsă că educația și disciplina sunt cele mai eficiente metode prin care să devenim inteligenți financiar.

Mirela Oprea – Îndrăznește să visezi! Mirela Oprea este licențiată în psihologie și științele educației (UBB Cluj-Napoca) și este autoarea cărții Dream Management. Fișa postului pentru cei care aleg să fie managerii propriilor vieți. Misiunea ei: să îi ajute pe oameni să își identifice și să își realizeze visurile, folosind puterea științei.

Gelu Duminică – Transformă obstacolele în oportunități. Gelu Duminică este sociolog și activist, profesor la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea București, și director executiv al Agenției de Dezvoltare Comunitară „Împreună“, fundație care luptă pentru egalitatea de șanse.

Raluca Anton – Poveștile nespuse ale banilor: mecanisme, surprize si sens. Raluca Anton este doctor în psihologie, psihoterapeut supervizor în psihoterapii cognitiv comportamentale și autoarea cărții devenită deja bestseller, Terapie 1 la 1 cu sinele tău. Face parte din grupul primilor terapeuți cu formare IMAGO în terapia relațională.

Mai multe detalii puteți găsi și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Partener media: Pagina de Psihologie

Organizator

Mozaic Media

Locație

Hotel Ramada Constanța

Bd. Mamaia
Constanța, Constanța 905701 România

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0