Skip to content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

Între sine și bani – Ploiești

21 februarie 2024 ora 18:00 20:30

Fiecare alegere pe care o faci într-o zi reprezintă mai mult decât o decizie. Este, de fapt, o investiție în viața ta. În potențialul tău. În relațiile tale. În fericirea ta.

Și depinde de tine să alegi ce te împlinește și întregește.

Pe 21 februarie te așteptăm la ora 18.00, la Plazza Hotel din Ploiești, la o conferință-eveniment: Între sine și bani. Lasă-te inspirat de Gáspár György, Diana Lupu, Manuela Maria Bica și Gelu Duminică, să creezi cea mai bună versiune a vieții tale!

Între sine și bani este un eveniment dezvoltat de Asociația Educație pentru Succes și susținut de Școala de Bani BCR. Partener media: Pagina de Psihologie.

Bilete pe https://bit.ly/3HFWDcP.

Eveniment moderat de Alex Zamfir, creatorul The Funny Brand.

Despre invitați

Gáspár György este psiholog clinician și psihoterapeut relațional, președinte și membru fondator al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie, autor al cărților Copilul Invizibil, Revoluția Iubirii, Suflete de Sticlă, Mindfulness Urban și cofondator al platformei Pagina de psihologie. Într-un dialog cu jurnalista Andreea Brașovean, Gáspár György ne vorbește, la Între sine și bani despre relațiile noastre și cum influențează ele calitatea vieții noastre.

Manuela Maria Bica este director regional BCR și face performanță cu zâmbetul pe buze. Coordonează o echipă de 200 de colegi din 5 județe și fructifică pasiunea ei pentru oameni și cifre susținând ateliere de educație financiară pentru adulți.

Diana Lupu este specializată în psihoterapia de familie și de cuplu și este autoarea rubricii #PsihoDescoperiri, de pe platforma Pagina de Psihologie. La evenimentul Între sine și bani, Diana ne amintește să trăim, nu doar să supraviețuim și ne spune care ne sunt resursele la îndemnă, într-o lume a lui Acum!

Gelu Duminică este sociolog, profesor la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială (Universitatea din București) și director executiv al Agenției de Dezvoltare Comunitară „Împreună”, fundație care luptă pentru egalitatea de șanse. De la Gelu aflăm cum să transformăm obstacolele în oportunități.

Mai multe detalii puteți găsi și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Organizator

Mozaic Media

Locație

Prahova Plazza Hotel

Str.Constantin Dobrogeanu Gherea 11
Ploiești, Prahova 100035 România

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0