Skip to content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Între sine și bani (Suceava)

7 octombrie 2023 ora 10:00 12:30

Între sine și bani – trăiește-ți visurile și succesul te va urma!

Și dacă ai putea trăi chiar viața pe care ți-o dorești? 

Pe 7 octombrie, la ora 10.00 te așteptăm la Hotel Bucovina, din Suceava, la o conferință-eveniment: Între sine și bani.

Împreună cu Gelu Duminică, Anca Adomniței, Cristina Petrescu-Ghenea și Mirela Oprea vorbim despre cum să ne reorganizăm prioritățile și resursele, astfel încât să trăim o viață în acord cu dorințele noastre. Discutăm despre relația cu banii, cum să trăim autentic într-o lume plină de filtre și falsă fericire, despre cum să transformăm obstacolele în oportunități și despre cum să facem alegeri financiare inteligente, care să ne apropie, în loc să ne îndepărteze de visurile noastre.

Lasă-te inspirat să creezi cea mai bună versiune a vieții tale!

Între sine și bani este un eveniment dezvoltat de Asociația Educație pentru Succes și susținut de Școala de bani BCR și e.on România.

Intrarea este liberă, în baza înscrierii completând acest formular.  
Detalii pe educatiepentrusucces.ro.

Eveniment moderat de Alex Zamfir, creatorul The Funny Brand.

Cine ne inspira

Gelu Duminică este sociolog și activist, profesor la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea București și director executiv al Agenției de Dezvoltare Comunitară „Împreună“, fundație care luptă pentru egalitatea de șanse.

Anca Adomniței este specialist în investiții și educație financiară, profesor de educație financiară la Școala de Bani BCR, un profesionist cu peste 15 ani de experiență în domeniul bancar. 

Cristina Petrescu-Ghenea este medic specialist în Psihiatria copilului și a adolescentului și psihoterapeut de familie. Este cofondatoare a centrului Reconectat, care abordează terapia pornind de la relațiile pe care le avem, cu noi și cu cei din jur și care modelează calitatea vieții noastre. 

Mirela Oprea este psihoterapeut, doctor în științe politice și sociale, autoare și fondatoare a mişcării „Dream Management“ din România, care ajută oamenii să se reconecteze la aspirațiile lor pentru viitor și să le realizeze, cu ajutorul Metodei COPIL®.

Organizator

Mozaic Media

Locație

Hotel Bucovina

str. Ana Ipătescu, nr. 5
Suceava, Suceava 720026 România

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0