Skip to content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Între sine și bani – Târgu Jiu

3 aprilie 2024 ora 18:00 20:30

Fiecare zi pe care o trăiești îți aduce șansa de a face o nouă investiție în viața ta.

Iar alegerile tale conștiente îți aduc o „dobândă“ mai mare decât crezi! Depinde de tine să îți atingi potențialul, să ai relații armonioase și să trăiești o viață cu sens.

Pe 3 aprilie, te așteptăm la ora 18.00, la Hotel Ramada din Târgu-Jiu, la o conferință-eveniment: Între sine și bani. Lasă-te inspirat de Cristina Petrescu-Ghenea, Paul Handro, Gelu Duminică și Tudor Colțan, să creezi cea mai bună versiune a vieții tale!

Între sine și bani este un eveniment dezvoltat de Asociația Educație pentru Succes și susținut de Școala de Bani BCR. Partener media: Pagina de Psihologie.

Bilete pe entertix.

Eveniment moderat de Alex Zamfir, creatorul The Funny Brand.

Teme și invitați

Gelu Duminică – Transformă obstacolele în oportunități. Gelu Duminică este sociolog, profesor la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială (Universitatea din București) și director executiv al Agenției de Dezvoltare Comunitară „Împreună”, fundație care luptă pentru egalitatea de șanse. De la Gelu aflăm cum să transformăm obstacolele în oportunități.

Paul Handro – Alegeri financiare care îți fac bine. Are o experiență de peste 25 de ani în industria bancară românească și este promotor al educației financiare active. Paul Handro a susținut cursuri de educație financiară la Școala de bani BCR, la care au participat în ultimii doi ani peste 1500 de persoane.

Cristina Petrescu-Ghenea – Compasiunea de sine: cum să ne motivăm pentru succes. Medic specialist în psihiatria copilului și a adolescentului și psihoterapeut de familie, Cristina Petrescu-Ghenea este și cofondatoare a centrului Reconectat, care abordează terapia pornind de la relațiile pe care le avem, cu noi și cu cei din jur.

Tudor Colțan – Cum devin banii partenerul nostru. Tudor Colțan este avocat de business, antreprenor și speaker pe teme legate de educație juridică și financiară. Conduce o societate de avocați specializată în Dreptul afacerilor și crede în avocatura care susține antreprenoriatul, printr-o abordare de 360 de grade a clienților.

Mai multe detalii puteți găsi și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Organizator

Mozaic Media

Locație

Ramada Târgu Jiu

Bd. Ecaterina Teodoroiu, nr. 243
Târgu Jiu, Gorj 210108 România

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0