fbpx
skip to Main Content
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Iubirea și lectura fac casă bună împreună

8 februarie 2019 orele 00:00 - 25 februarie 2019 orele 23:59

Atât „iubirea“, cât și „lectura“ provin din niște verbe. Înainte de toate, ambele ne îndeamnă la acțiune și la mobilizarea psihologică necesară transformării visurilor noastre în realitate. Și pentru că niciodată nu putem spune că există prea multă lectură sau prea multă iubire, ne-am propus să-ți facem mai frumoasă nu doar luna februarie, ci și întreaga viață – cu o surpriză pentru minte, suflet și relații. 

În perioada 08 – 25 februarie 2019, toate cărțile despre cuplu și cultivarea inteligenței relaționale din colecția #PutereaRelațiilor beneficiază de o reducere de până la 40%. În această colecție se află câteva dintre cele mai căutate bestselleruri naționale și internaționale – de exemplu, Revoluția iubirii, de Gáspár GyörgyÎmpreună la bine și la greu, de Harville Hendrix și Helen LaKelly HuntViața în doi, când suntem trei, de John și Julie Gottman. Acestea se numără printre cele mai căutate cărți în shop-ul online al Paginii de Psihologie.

Dacă și tu îți dorești să înțelegi complexitatea iubirii, dacă și tu îndrăznești să înlocuiești miturile despre iubire cu adevărurile științifice, dacă și tu ești conștient de faptul că iubirea nu este ceva ce dai sau primești, ci mai degrabă ceva ce cultivi prin acțiunile în care te implici zi de zi, atunci cărțile recomandate de noi și bunele tale intenții vor face casă bună împreună.

Vezi lista completă a categoriei cuplu accesând acest link.

Fie ca noi toți să îndrăznim să citim mai mult, în numele iubirii!

Echipa Paginii de Psihologie    

Detalii

Începere:
8 februarie 2019 orele 00:00
Se termină:
25 februarie 2019 orele 23:59
Categorie Eveniment:

Loc de întâlnire

România
România + Harta Google

Organizator

Pagina de Psihologie
Email:
contact@paginadepsihologie.ro
Website:
https://www.paginadepsihologie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close search

Coș

Back To Top
×Close search
Caută