fbpx
skip to Main Content
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

La ce să te aștepți – Heidi Murkoff

02-11-2019 orele 10:00 - 13:00

Heidi Murkoff, autoarea cărții What to Expect® When You’re Expecting (La ce să te aștepți când ești însărcinată) vine în România pentru prima oară!

„La ce să te aștepți“ – cu Heidi Murkoff are loc pe 2 noiembrie, între orele 10.00-13.00, la Grand Cinema & More, Sala Epika.

Evenimentul este dedicat tuturor părinților și viitorilor părinți, care vor putea vorbi în direct cu autoarea celei mai vândute cărți despre sarcină din lume despre perioada celor 9 luni, naștere, alăptare și îngrijirea copilului în primii doi ani de viață.

Evenimentul „La ce să te aștepți“ – cu Heidi Murkoff este organizat de Asociația SAMAS, în parteneriat cu editura Lifestyle Publishing, moderat de Eli Roman (jurnalist tv și mamă) și se bucură de participarea dr. Mihai Craiu, medic primar pediatru și fondator al Spitalului Virtual pentru Copii.

Heidi Murkoff a conceput ideea pentru cartea „What to Expect® When You’re Expecting“ („La ce să te aștepți când ești însărcinată“) cu doar câteva ore înainte de a o aduce pe lume pe fiica ei, Emma!

Eram o mamă cu o misiune: am vrut ca alți părinți să doarmă nopțile mai bine decât am dormit eu și Erik.“ spune Heidi, a cărei carte a devenit Biblia Sarcinii“ pentru femeile din întreaga lume.

La ce să te aștepți când ești însărcinată a fost prima carte despre sarcină scrisă de o mamă și se află din 1990 pe lista celor mai vândute titluri, întocmită de New York Times, fiind cel mai longeviv best-seller. Seria „What to Expect®“ conține astăzi 5 titluri pentru părinți și viitori părinți și două titluri pentru preșcolari, iar comunitatea din jurul platformei online What to Expect® numără peste 11 milioane de mame în întreaga lume. Heidi Murkoff este apreciată de revista TIME ca fiind întreprimii 100 cei mai influenți oameni din lume! 

„La ce să te aștepți“ – cu Heidi Murkoff promovează educația perinatală în rândul părinților și viitorilor părinți. În România, rata nașterilor premature este de 10% din totalul nașterilor, rata mortalității infantile este de 7,3‰, un bebeluș mai mic de un an moare la fiecare 6 ore, 32% dintre gravide nu merg la control în timpul sarcinii, iar 1 din 10 mame este minoră. Conform raportului UNICEF România, 80% dintre decesele nou-născuților pot fi prevenite prin educație.

Prețuri și bilete:

  • 180* lei – preț early bird, valabil până la 1 septembrie
  • 250 lei – pentru biletele achiziționate în perioada 2 septembrie – 1 octombrie
  • 300 lei – bilet last minute – achiziționat după data de 1octombrie

*Pentru comunitatea Paginii de Psihologie prețul biletului este redus cu 10% folosind codul de reducere SAMAS10 (valabil până la 1 septembrie).

Biletele la evenimentul „La ce să te aștepți“ – cu Heidi Murkoff pot fi achiziționate prin BLT.ro, accesând acest linkFondurile obținute din vânzarea biletelor se direcționează către proiectul social Cutia Bebelușului, desfășurat de Asociația SAMAS.

Mai multe detalii puteti afla și urmărind pagina de facebook dedicată evenimentului.

Detalii

Data:
02-11-2019
Orele:
10:00 - 13:00
Categorie Eveniment:

Loc de întâlnire

Grand Cinema & More
Șoseaua București-Ploiești 42D, Mall Băneasa
București, 013696 România
+ Harta Google
Telefon:
031 640 0100
Website:
grandentertainment.ro

Organizator

Asociația SAMAS
Telefon:
0766 86 45 67
Email:
contact@programsamas.ro
Website:
programsamas.ro
Back To Top
×Close search
Caută