skip to Main Content
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

„Mindfulness urban“ de Gáspár György: lansare de carte live pe Facebook

27-06-2018 orele 21:30 - 22:30

Nu lăsa pe mâine liniștea și fericirea de astăzi. Gáspár György, unul dintre cei mai cunoscuți psihoterapeuți din România, ne îndeamnă să avem curajul de a ne conecta mai mult la prezent în noua lui carte, Mindfulness urban. Exerciții de curaj, compasiune și conectare, apărută la Curtea Veche Publishing. Volumul va fi lansat online în cadrul emisiunii #LoveIsFun, live pe pagina de Facebook A List Magazine, miercuri, 27 iunie, de la ora 21:30, alături de Andreea Esca, Bogdan Nicolai și de Iren Arsene, director general Curtea Veche Publishing.

Liniștitoare și plină de emoție, cartea Mindfulness urban ne învață să ne conectăm mai bine la sine, să avem relații pline de însemnătate, să ne deschidem față de propriile gânduri și emoții. A fi fericit înseamnă de cele mai multe ori a ști să te bucuri de lucrurile simple, a ști când să vorbești și când să lași liniștea să vorbească, a arăta compasiune față de tine și față de cei din jur. Prin mindfulness pot fi depășite cu mai multă ușurință depresii și anxietăți, momente de cumpănă în relații, și în același timp pot fi apreciate cu bucurie și profunzime momentele de fericire pe care de multe ori uităm să le savurăm.

Scrisă pentru toți cei care cunosc gustul amar al unei inimi strivite, cartea este un ghid – personal și practic în același timp – pentru a ne îmbrățișa temerile, îngrijorările și durerea. Astfel, purtați de starea de prezență conștientă, ajungem la Sinele nostru real. Starea de prezență conștientă ne ajută să vedem ceea ce este invizibil – durerea noastră. Iar când îți vezi durerea, este greu să mai fugi de tine. Atunci începe vindecarea și pornești pe calea care te duce spre adevărata pace interioară.

Gáspár György este psiholog clinician. Din 2009, este președintele Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie și, din 2011, este co-fondator al conceptului Pagina de Psihologie. Este autorul bestsellerurilor Copilul invizibil și Revoluția iubirii: o altfel de poveste despre atașament și relații. De asemenea, custode de povești de viață şi „reparator“ de relații, cu o experiență de 12 ani în psihologia clinică şi psihoterapia de cuplu şi familie. De mai bine de un deceniu își canalizează energia către cultivarea sănătății relaționale și, din 2013, a inițiat programul național #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia.

Detalii

Data:
27-06-2018
Orele:
21:30 - 22:30
Categorii Eveniment:
,

Organizator

A List Magazine
Email:
echipa@alistmagazine.ro
Website:
https://www.alistmagazine.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close search
Back To Top
×Close search
Caută