Skip to content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.
Eveniment online

Noțiuni teoretice și practice în logopedie

13 aprilie 2024 ora 12:00 14 aprilie 2024 ora 14:00

Curs avizat de Colegiul Psihologilor din România cu 100 credite de formare profesională și compus din patru module cu tematici specifice.

Perioada și tematica

 • Modulul I – Dislalii
  • 13 aprilie: interval orar 12:00-20:00
  • 14 aprilie: interval orar 09:00-14:00
 • Modulul II – Tulburările specifice de învățare (dislexie, disgrafie, discalculie)
  • 20 aprilie: interval orar 12:00-20:00
  • 21 aprilie: interval orar 09:00-14:00
 • Modulul III – Rinolalia și Balbismul la adult și la copil (datele se vor stabili ulterior).
 • Modulul IV – Afazia și Deglutiția în Parkinson (datele se vor stabili ulterior).

Cursul se desfășoară în format online.

Taxa de participare

Până la data de 25.01.2024 taxa este de 2.700 lei, ulterior fiind de 3.000 lei. Studenții și masteranzii au reducere de 20% din valoarea integrală a cursului. Participanții la edițiile anterioare ale cursului vor achita taxa de 2.500 lei și vor putea participa la toate modulele, urmând să beneficieze de creditele aferente. Cititorii Paginii de Psihologie beneficiază de o reduce de 10%, prin utilizarea codului Paginadepsihologie10.

Înscriere

Cererile de înscriere, dovada plății și atestatul de liberă practică sunt așteptate pe adresa [email protected]. Ulterior depunerii cererilor, veți fi contactați pentru a primi detalii cu privire la modul de organizare a modulelor. După realizarea înscrierii și confirmarea ei veți primi detalii cu privire la accesul online la curs.

Formatori

Lupu Izabela Ramona: psihoterapeut principal în psihoterapii cognitiv-comportamentale, supervizor și psiholog specialist în psihologia muncii și organizațională, psihologia transporturilor și psihologia aplicată în servicii, psiholog clinician principal și logoped – CJRAE – Școala „Iuliu Hațieganu“, Cluj-Napoca, membru în Comitetul director al SNPCAR (Societate de Neurologie și Psihiatrie a Copilului și Adolescentului), membru în Comitetul Director al Colegiului Psihologilor din România, vice-președinte RASG.

Lupu Viorel: medic primar psihiatru, psihoterapeut, formator și supervizor în Psihoterapii cognitiv-comportamentale, acreditat de Albert Ellis Institute, New York, Federația Română de Psihoterapii, Colegiul Psihologilor din România, membru fondator al Asociației de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România, șeful secției de Psihiatrie pediatrică din cadrul Spitalului clinic de urgență pentru copii, președintele RASG.

Organizator

RASG

0758961032

Vezi website Organizator

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0