fbpx
skip to Main Content
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Parenting prin iubire = parenting prin lectură

20 mai 2019 orele 18:00 - 31 mai 2019 orele 18:00

Se apropie ziua de 1 iunie, iar noi te încurajăm, ca în acest an, să îți exprimi grija și iubirea față de copilul din viața ta într-un mod inedit. Cum ar fi dacă începând cu această dată, seară de seară sau dimineață de dimineață, în timpul exercițiilor de conectare, i-ai citit copilului o poveste?

Cum ar fi dacă ți-ai aloca între 15-30 de minute în care să devii povestitorul principal din viața copilului tău, ajutându-l astfel să-și dezvolte perspectiva asupra vieții și în același timp să cultivi conexiunea invizibilă care vă leagă – și despre care știința ne spune că este cel mai bun predictor al succesului în viață?

Tu îți faci puțin timp în agenda încărcată – apreciem în mod deosebit efortul pe care-l depui și avem încredere în faptul că te vei descurca foarte bine – iar noi îți venim în ajutor cu o serie de cărți pentru copii la care am redus prețul. Și pentru că ne gândim și la cultivarea inteligenței tale parentale, îți oferim tot la preț special și cele mai importante cărți de parentaj selecționate de psihoterapeutul Gáspár György. Promoția este valabilă până la 31 mai 2019.

S-ar putea să-ți fie puțin mai greu la început, dar te asigurăm că în timp totul va fi din ce în ce mai bine!     

Team Pagina de Psihologie

Detalii

Începere:
20 mai 2019 orele 18:00
Se termină:
31 mai 2019 orele 18:00
Categorie Eveniment:

Loc de întâlnire

România
România

Organizator

Pagina de Psihologie
Email:
contact@paginadepsihologie.ro
Close search

Coș

Back To Top
×Close search
Caută