skip to Main Content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.
Eveniment online

Povestea cadoului de Crăciun – reduceri de sărbătoare!

12.12.2019 ora 00:00 22.12.2019 ora 23:59

Am trecut de 1 Decembrie și am intrat în luna cadourilor. Cu mic, cu mare, visăm la ce ne va lăsa Moșul sub brad și la bucuria momentului în care vom deschide cadourile mult așteptate. Dar, în momentele noastre de sinceritate, trebuie să recunoaștem că… în fapt, aceste cadouri reprezintă atât partea cea mai plăcută, cât și cea mai stresantă din toată perioada sărbătorilor. Știm cu toții câte discuții interminabile se poartă în mintea celui care are de găsit darul cel mai potrivit: „Oare ce va zice tata, dacă iar primește o cravată?“, „Cum va reacționa soacră-mea, când va vedea că cealaltă noră i-a cumpărat un cadou mai scump?“, „Cum să-i transmit partenerei mele că aș vrea să ne odihnim împreună mai mult, în vacanța de iarnă?“, „Copilul meu are toate jucăriile din lume; cu ce ar putea să-l mai surprindă bunicii?“.

Înțelegem prea bine toate aceste dificultăți – care nu sunt pietre de hotar, însă în mod cert dau greutate lunii decembrie. De aceea, ne-am gândit că o soluție inteligentă, în trend și accesibilă ca preț este să le oferi cărți în dar celor dragi.

Iată de ce credem noi că o carte este darul cel mai de preț:

1. Cartea deschide mintea și face lumină în viața omului. Ce altceva mai bun ai putea să-ți dorești pentru cei apropiați?

2. Cartea e un tichet de călătorie spre destinații mereu necunoscute. Fie că vrei să cunoști o civilizație exotică de la capătul Pământului sau din alte epoci, fie că vrei să fii explorator în adâncul ființei umane, cartea te desprinde din cotidianul banal și te transportă într-o lume nouă. Fără viză, fără stres și fără cheltuieli.

3. Cartea provoacă bucurii, plăceri și revelații care se păstrează în suflet. Dacă tu ai avut parte de toate acestea, de ce să nu le oferi și altora?

4. Cartea e un cadou estetic și pragmatic, în același timp. Încearcă să ambalezi un sfeșnic ori să expediezi prin curier obiecte de cristal. Cu siguranță, cartea rămâne impecabilă și după ce ambalajul a ajuns la coș.

5. Cartea dăinuie, spre deosebire de fermecătoarele consumabile. Ne plac cadourile efemere, căci dau frumusețe clipei. Dar câți dintre noi țin minte, peste ani, un cadou pe care l-au consumat?

6. Cartea e un cadou perfect… refolosibil. Nu expiră, dar inspiră! Așa că o poți da mai departe, chiar dacă ai citit-o. Ba chiar o poți personaliza printr-o dedicație. În caz de avarie, scrie acolo în cuvinte tot ceea ce nu poți exprima verbal. Fie că faci o urare, fie o recomandare, ține minte că verba volant, scripta manent.

7. Cartea are valoare mare, chiar dacă prețul său e mic. Cunoașterea e o investiție, nu o cheltuială. Ai auzit de oamenii care dau iama în cardul de credit, pentru a cumpăra cadourile perfecte? Noi nu-ți recomandăm să faci asta. Comportamentul conștient și cumpătat e secretul stării de bine emoțional și financiar.

8. Cartea îți arată cum e în pielea altcuiva, fără a te face să te simți prost. Ba chiar dimpotrivă – te face mai empatic, mai creativ și mai flexibil cognitiv. În plus, bârfele științifice spun că cei care citesc în mod regulat trăiesc mai mult și își păstrează mintea lucidă până la vârste înaintate.

9. Cartea începe prin a schimba mentalitatea și sfârșește prin a schimba societatea. Te temi că cel mic va crește în cultura jocurilor pe calculator și că, la maturitate, cei din jur vor fi nevoiți să-i explice poanta de la finalul unei glume? Constați că soțul tău a devenit prea puțin receptiv emoțional sau prea rigid? În loc să-i toci mărunt și fără efect, pune-le sub brad „agentul schimbării“.

10. Când primești cartea potrivită, înseamnă că cineva s-a gândit la tine și a făcut efortul să afle cum ești tu. Am auzit adesea că există oameni care nu iubesc lectura, însă noi credem că aceștia nu s-au întâlnit cu literatura potrivită. În librăria online de la Pagina de Psihologie, colegul nostru Gáspár alege cu meticulozitate și îți propune cele mai bune cărți din domeniile: dezvoltare relațională, parenting, cărți de copii și, mai nou, beletristică.

11. A dărui o carte înseamnă a transmite mai departe o poveste. Iar poveștile încălzesc inima, trupul și sufletul, chiar și în cele mai friguroase momente. Poveștile ne leagă pe unii de ceilalți și ne reamintesc că, împreună, viața este mai frumoasă!

Și pentru că noi am pornit #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia, tot noi ne-am asumat și inițiativa de a scădea în această perioadă prețul cărților. Descoperă recomandările noastre. Decizia de a dărui cărți este a ta…

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0