Skip to content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

Psihologia Leadershipului

24 aprilie 2024 ora 09:00 25 aprilie 2024 ora 15:30

Cei mai influenți lideri din lume nu seamănă între ei. Au caractere diferite, abilități distincte și moduri aparte de a acționa. Dar, dincolo de carismă, au în comun faptul că învață continuu și din fiecare experiență a lor sau a celor din jur, oricât de puțin importantă ar putea părea.

Înnăscuți sau „crescuți“, liderii își cunosc limitele și muncesc din greu să și le depășească, îmbrățișând noi provocări venite din sine și dinspre exterior.

Pe 24-25 aprilie, te invităm la conferința Psihologia Leadershipului. În sala Amfiteatru, de la Institutul Național de Statistică, din București, ieșim pentru 2 zile din zona de confort, alături de invitați care abordează leadershipul dintr-o altă perspectivă. Prezentările specialiștilor invitați sunt completate de un panel moderat, de leadership aplicat, care are loc în cea de-a doua zi a evenimentului.

Dacă ești antreprenor, conduci echipe sau vrei să ai interacțiuni profesionale și umane mai eficiente cu superiorii, clienții și colegii tăi, acesta este evenimentul potrivit pentru tine!

Agenda

Miercuri, 24 aprilie

 • 08:00-09:00 înregistrare, early breakfast
 • 9:00-10:30 Gáspár György: Bugetul energetic al corpului și predicțiile minții de antreprenor
 • 10:30-10:45 cofee break, networking
 • 10:45-12.15 Roxana Nicolau: Capcanele leadershipului: Mic ghid de supravietuire
 • 12:15-13:15 lunch
 • 13:15-14:45 Diana Vasile: Burnout și boreout. Justa provocare
 • 14:45-15:00 cofee break, networking
 • 15:00-16:30 Paul Olteanu: Știința încrederii și a colaborării
 • 17:00-18:00 sesiune VIP cu Gáspár György (exclusiv pentru biletele VIP).

Joi, 25 aprilie

 • 08:00-09:00 înregistrare, early breakfast
 • 9:00-10:30 Raluca Anton: Măști și umbre în leadership
 • 10:30-10:45 cofee break, networking
 • 10:45-12.15 Raluca Anton: Măști și umbre in leadership
 • 12:15-13:15 lunch
 • 13:15-15:30 panel moderat de Leadeship aplicat cu Raluca Anton, Daniel Metz, Ciprian Mihali, Eduard Novak.

Cine ne inspiră: keynote speakers

Gáspár György este psiholog clinician și psihoterapeut relațional, președinte și membru fondator al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie, autor al cărților Copilul invizibil, Revoluția iubirii: O altfel de poveste despre atașament și relații, Mindfulness Urban: Exerciții de curaj, compasiune și conectare, #LoveIsFun: iubirea și sexul în același pat și Suflete de sticlă: Traumele celor rătăciți în trecut.

Roxana Nicolau este psiholog clinician și psihoterapeut, vicepreședinte și cofondator al Institutului Român de Schema Therapy, membru și trainer cu drept de supervizare în Asociația Română de Terapie Comportamentală și Cognitivă (ARTCC).

Diana Vasile este psiholog clinician, psihoterapeut, doctor în psihologie, președintă a Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei (ISTT) și membru fondator. Este, de asemenea, cadru didactic universitar și autoare a mai multor cărți de psihoeducație. 

Paul Olteanu activează ca Master Trainer și Executive Coach, dezvoltă programe de training și coaching bazate pe descoperiri din neuroștiință și psihologie, și realizează podcastul Mind Architect – care a devenit în primul an de la lansare cel mai ascultat podcast din România.

Raluca Anton este doctor în psihologie, psihoterapeut și terapeut relațional. Este supervizor în psihoterapii cognitive comportamentale și autor al unor cărți dedicate specialiștilor din domeniul psihologiei. Podcast-ul intitulat Jocurile minții, prezintă informații validate de știință și exerciții și tehnici pentru abordarea eficientă a emoțiilor.

Mai multe detalii și informații puteți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului. Biletele Early Bird costa 1.750 lei și se găsesc până pe 31 martie pe myconnector.ro.

Parteneri: Synevo Romania, E.On Romania, Delgaz Grid, Aqua Carpatica, Remostabil, Nescafe Dolce Gusto, Blue, Granini, Carlsberg, Ritter Sport

Parteneri media: Universal Solutions, Cocor Media Channel.

Organizator

Mozaic Media

Locație

Institutul Național de Statistică

Bd. Libertății, nr. 16
București, sector 1 030167 România

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0