fbpx
skip to Main Content
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Real. Life. Stories – Premieră în România, stand-up parenting

23 martie 2019 orele 09:30 - 13:30

Primul eveniment 4dads cu public. Daniel, Cezar, Dan și Alex își propun să scoată tatăl din stereotipurile în care se zbate zilnic și să-l prezinte ca ceea ce este cu adevărat: un om minunat în reușitele și eșecurile sale, un adult cu o mare responsabilitate, primul model de bărbat pentru copilul său, care, însă, de multe ori, habar nu are ce are de făcut.

Real. Life. Stories. este un eveniment dedicat părinţilor care îşi doresc să ne cunoască poveştile şi să reparcurgă alături de noi cele mai frumoase sau dure momente ale copilăriei, dar şi modul în care acestea ne-au influenţat viaţa şi modelul de parenting.

Un eveniment neconvențional, cu tătici neconvenționali!

  • Daniel Osmanovici – Cel mai bogat tată datorită Teei și a lui Radu, aleargă maratoane, descoperă țara pe bicicletă și are un record mondial;
  • Cezar Ionașcu – Tată de Vladimir și Alexandru, mentor, autor și lector al singurului program de masculinitate din romania „Tu, bărbat“, fondator al: domnideromania.ro
  • Dan Cruceru – Tatăl Sophiei și al lui Ioan, soțul Cristinei; Blogger, youtuber, realizator rubrică de parenting la Pro TV – Vorbește Lumea; Om de afaceri, brand owner Taticool.
  • Alex Zamfir – Tatăl lui Mark, soțul Iuliei, blogger, realizator radio la Itsy Bitsy, autor de carte, om de publicitate; Pasionat de scris și de sport.

Evenimentul va fi împărţit în 3 secţiuni: nașterea copilului, primul an și de la 1+.

Prețuri și înscriere:

Înscrierea se face accesând acest link. Prețul unui bilet este de 50 lei. Folosește codul de reducere PDP50 pentru a beneficia de 50% discount față de prețul de listă.

Mai multe detalii puteți găsi în pagina de facebook a evenimentului sau ne puteti contacta la catrinel.petre@mozaicmedia.ro ori 0722.463.824.

Detalii

Data:
23 martie 2019
Orele:
09:30 - 13:30
Categorie Eveniment:

Loc de întâlnire

Movieplex Cinema
Plaza Mall, Bd. Timișoara nr. 26
București, 061331 România
+ Harta Google
Telefon:
021 431 0000
Website:
https://movieplex.ro

Organizator

Mozaic Media
Email:
office@mozaicmedia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close search

Coș

Back To Top
×Close search
Caută