fbpx
skip to Main Content
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

„Revoluția iubirii“ la Bacău

25-05-2019 orele 10:00 - 12:00

Psihoterapeutul Gáspár György – unul dintre cei mai cunoscuți, calzi și prezenți terapeuți –  revine în Bacău într-o conferință revoluționară despre Atașament, Iubire, dar în special despre Relații.

„În calitate de psihoterapeut de familie și cuplu, aud zi de zi nenumărate povești despre viață și majoritatea fac referire directă la relații. Dintre toate, cele mai triste sunt acelea în care iubirea este blocată și energia acesteia nu mai poate umple conexiunile dintre un părinte și copilul din viața sa ori dintre doi oameni care până de curând însemnau totul unul pentru celălalt.

Filmele, cărțile și psihologia bunului-simț ne spun că iubirea este menită să fie o parte plăcută a vieții și, cu toate acestea, conchidem adesea că nu există alți oameni care să fie mai răniți sau care să ne rănească mai tare decât cei cu care suntem într-o relație de parenting sau de cuplu.

Și atunci, apar următoarele întrebări: De ce doare iubirea? De ce este atât de greu să iubim și să ne lăsăm iubiți? De ce nu putem avea și noi o relație de cuplu sau o familie ca-n filme? La toate aceste dileme și la multe altele, vă invit să aflăm împreună răspunsul. Pe 25 mai, la Bacău, vă aștept la unul dintre cele mai de ample evenimente pe care le-am susținut până în prezent.“ – Gáspár György

Înscriere:

Vă puteți înscrie pentru participarea la Conferința „Revoluția iubirii: o altfel de poveste despre atașament și relații“ accesând formularul din acest link. În scurt timp veți contactat de un voluntar pentru a stabili detaliile de plată.

Prețuri:

Early Bird (1 februarie – 31 martie): 60 lei de persoană sau 100 lei de cuplu
Normal (1 aprilie – 18 mai): 80 lei de persoană sau 150 lei  de cuplu
Late fee (19 – 25 mai): 100 lei de persoană
Pentru grupuri de 10 persoane se oferă discount 10% și pentru cele de 20 de persoane 20%.

Locație:

Evenimentul va avea loc la Central Plaza Medical Mall. Mai multe detalii puteți afla accesând pagina de facebook a evenimentului.

Detalii

Data:
25-05-2019
Orele:
10:00 - 12:00
Categorii Eveniment:
,

Loc de întâlnire

Central Plaza Medical Mall
Str. Erou Ciprian Pintea, nr. 29
Bacău, 600112 România
+ Harta Google
Telefon:
0754 011 635

Organizator

Centrul Părinții Spun Prezent
Telefon:
0773 353 997
Email:
centrul.psp@gmail.com
Back To Top
×Close search
Caută