skip to Main Content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.
Eveniment online

Școala iubirii – lectură, dragoste și sex

11.02.2022 ora 00:00 25.02.2022 ora 23:59

Iubirea se învață! – ne atrag atenția experții în psihologia relațiilor și oamenii de știință preocupați să deslușească misterele amorului. Dar până să se introducă în manualele școlare știința iubirii, Pagina de Psihologie îți lansează provocarea de a participa la cel mai amplu proiect de lectură marca „Clubul de carte al lui Gáspár”. 

În fiecare lună, psihologul Gáspár György propune trei cărți menite să ne educe mintea, să ne aline inimile și să ne îmbogățească relațiile. Pentru luna februarie, îndrăgitul psiholog ne-a provocat să reducem prețurile la cărțile despre și pentru cuplu, pentru ca niciun cititor să nu lipsească de la Școala iubirii! Astfel, în perioada 11 – 25 februarie, cărțile care abordează dragostea și sexul sunt disponibile cu reduceri de până la 50% (în limita stocului disponibil). 

Manifestând o implicare aparte în tot ce înseamnă literatură pentru cuplu, Gáspár a inclus în programul Școala iubirii câțiva dintre autorii lui preferați: Harville Hendrix și Helen LaKelly Hunt, John și Julie Gottman, Esther Perel, Harriet Lerner și Janet Woititz. 

De asemenea, l-am invitat pe Gáspár să ne facă top șapte al celor mai semnificative cărți despre dragoste și sex: 

1. Împreună la bine și la greu;
2. Căsnicia, pe roate sau pe butuci;
3. Inteligența erotică;
4. Intimitate zbuciumată
;
5. Viața în doi, când suntem trei;
6. Ghidul căsniciei;
7. Jurnal de cuplu – Primește iubirea pe care o dorești.

Pentru că știam cât este de modest atunci când vine vorba despre publicațiile sale, noi adăugăm și bestsellerul Revoluția iubirii, în topul cele mai importante cărți despre dragoste și sex. 

Te invităm să construim împreună proiectul Școala iubirii. Noi am selectat cărțile, am redus prețurile, pe tine te așteaptă lectura, dragostea și sexul! 

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0