Skip to content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

The Inner – Mapping Inside 2023

02.06.2023 ora 08:00 04.06.2023 ora 22:00

The Inner – Mapping Inside va reuni profesori în psihologie și autori internaționali de succes, terapeuți, cercetători, artiști și muzicieni care vor susține conferințe, workshopuri, master class-uri și concerte. Evenimentul s-a născut din dorința de a crea un spațiu sigur unde cei prezenți să ia parte la o experiență transformatoare și să găsească răspunsuri la cele mai profunde întrebări și de a aprofunda tehnici și concepte care sa ne aducă mai aproape de starea de bine.

The INNER este mai mult decât un eveniment, este o experientă de transformare a conștiinței care îți propune să aducă în atenția celor prezenți atât partea teoretică a cunoștințelor, cât și partea practică prin diferite workshop-uri la care pot participa cei prezenți. Misiunea principală  The Inner este îmbunătățirea calității vieții prin autocunoaștere și încurajarea dezvoltării personale, aducând în armonie mintea, corpul și sufletul.

Pe lista speakerilor de anul acesta se află nume importante precum:

Johann Hari binecunoscutul autor și jurnalist al mai multor cărți, bestseller va fi prezent pentru prima data în România. Cele mai cunoscute cărți ale sale sunt Legături pierdute, și Hoții de atenție, bestsellere și în România. Vocea lui Johann atinge multe vieți prin felul său unic de a umaniza subiecte dificile, intervievând experți din întreaga lume, pentru a oferi o perspectivă integrată a unor teme precum adicția, depresia sau anxietatea.

Carl Honore este autor bestseller internațional și unul dintre cei mai cunoscuți ambasadori ai mișcării Slow, fiind supranumit „părintele“ acestui curent. Și-a centrat activitatea în jurul unei revelații: într-o lume dependentă de viteză, încetinirea ritmului este o superputere, care ne îmbunătățește calitatea vieții, ne sporește satisfacția și ne oferă mai mult sens. Ideea a fost concretizată într-o serie de conferințe și cărți de mare succes la nivel mondial, scrieri precum Elogiu lentorii. Provocări în era vitezei sau Bolder. Cum să profiți de o viață mai lungă fiind traduse în peste 34 limbi.

Raluca Anton este doctor în psihologie, autor, psihoterapeut principal, supervizor în psihoterapii cognitiv-comportamentale, terapeut relațional cu o formare internațională. Prin proiectele pe care le-a susținut de-a lungul anilor, Raluca a promovat psihologia validată științific în rândul publicului larg. Pe lângă articolele științifice publicate în reviste de specialitate, scrie pentru numeroase publicații și a lansat anul acesta cartea Terapie 1 la 1 cu sinele tău, care a devenit bestseller.

Dr. Fuschia M. Sirois este profesor în psihologie, psiholog și cercetător, este unul dintre cei mai cunoscuți specialiști la nivel mondial care abordează subiectul procrastinării. Autoare a unor cărți de succes precum Procrastination: What it Is, why It’s a Problem, and what You Can Do about it și Do It Now: Overcoming Procrastination, prezintă cauzele și consecințele procrastinării, dar și relația dintre aceasta și modul în care ne reglăm emoțiile.

Master Shi Heng Yi care ne va vorbi despre Arta Shaolin și ce face să fie atât de atractivă pentru lumea modernă? Care sunt tehnicile și metodele pe care le oferă pentru a aduce beneficii vieții noastre? Interesul pentru Artele Shaolin este în creștere în lumea occidentală și a stârnit multă curiozitate în ultimii ani. De la temple în viața noastră de zi cu zi.

Charley Morley este autor bestseller și co-creatorul unei tehnici numite Mindfulness of Dream & Sleep, care implică conceptele de vis lucid și somn conștient. Cărțile lui au fost traduse în 15 limbi , iar ultima carte publicată, Wake up to sleep, fiind inspirată din munca lui de cercetare a tratamentului pentru tulburarea de stres posttraumatic în cazul veteranilor de război.

În ceea ce privește atelierele practice la care vor putea experimenta participanții diferite tehnici, aceștia vor putea alege din peste 25 de workshop-uri, printre care: 

  • Bunăstarea relațiilor susținut de psiholog dr. Raluca Anton și dr. Adela Moldovan
  • Atelier de psihodramă susținut de psiholog Sabina Pop și psiholog Simona Vlad 
  • Fațetă masculină a experienței emoționale susținut de psiholog Răzvan Costa 
  • Triada corp-minte-emoții susținut de psiholog Andrada Lupșe
  • Emoții versus ce mănânc susținut de coach Patricia Rusu
  • Frica – resursă prin TSM susținut de psiholog Irina Gruia 
  • Respirație circulară conștientă susținut de psihoterapeut Claudia Găceanu 

The Inner este prima conferință dedicată stării de bine și sănătății mintale din România și își propune să ofere celor prezenți o experiență transformatoare și revelatoare ghidată de psihoterapeuți, doctori în psihologie, autori bestseller și promotori ai păcii și lideri spirituali internaționali.

Mai multe informatii despre evenimente pe: theinner.ro sau pe pagina de Facebook.

Organizator

The Inner

Vezi website Organizator

Locație

Cinema „Florin Piersic“

Piața Mihai Viteazul nr. 11
Cluj-Napoca, Cluj 400151 România

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0