Skip to content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

The Inner – Mapping Inside 2024

7 iunie 2024 ora 13:00 9 iunie 2024 ora 17:00

The Inner – Mapping Inside, prima conferință dedicată stării de bine și sănătății mintale din țară a anunțat majoritatea speakerilor pentru cea de-a treia ediție care va avea loc în perioada 7-9 Iunie în Cluj-Napoca.

The Inner – Mapping Inside 2024 este cel mai mare eveniment dedicat bunăstării și sănătății mintale din România care își propune să ofere participanților o experiență transformatoare și revelatoare ghidată de psihoterapeuți, doctori în psihologie, autori bestseller internaționali, promotori ai păcii sau lideri spirituali într-un spațiu sigur și încurajator pentru explorarea sinelui și dezvoltare. Pentru cei prezenți se anunță o experiență inedită și autentică care își dorește să integreze elemente terapeutice și științifice pentru a oferi participanților o călătoria fascinantă și introspectivă.

Unul din principalele beneficii pe care The Inner le oferă este că cei prezenți pot participa atât la o parte teoretică, cea a conferințelor în care se abordează subiecte de interes și tematici interesante, cât și la aprofundarea practică a diferitelor tehnici deoarece în perioada evenimentului, participanții pot alege din peste 20 de ateliere practice susținute de terapeuți și experți în domeniu la prețuri accesibile.

Printre principalele teme pe care ediția de anul acesta le abordează la nivel de conferințe regăsim: Moștenirea Transgenerațională, Meditația în secolul XXI, Problemele de sănătate legate de respirație, Depășirea Rușinii sau Resursele Interioare.

În ceea ce privește temele atelierelor, acestea încearcă să evidențieze cât mai multe opțiuni de autodescoperire pentru cei interesați de dezvoltarea personală, focusul fiind pe subiecte precum: Anxietatea, Meditația, Depășirea Rușinii, Moștenirea Transgenerațională, Depășirea Fricii, Mindfulness, Breathwork, Psihodrama sau Relațiile.

Anul acesta, cea de-a treia ediție a evenimentului va avea loc în perioada 7-9 Iunie în Cluj-Napoca la Cinema „Florin Piersic“,unde vor avea loc conferințele, iar cele peste 20 de ateliere practice se vor desfășura în locații diferite din oraș.

Speakeri

Prof. Asociat Phihoterapeut Cristina Schmidt va vorbi despre moștenirea transgenerațională și cum aflarea informațiilor despre familie este un proces ce reprezintă reconectarea cu rădăcinile, iar asta poate aduce mai departe soluții pentru dezvoltare și vindecare. Când punem lumină pe părțile ascunse propriei conștiințe, putem trăi o viață cu adevărat aliniată intențiilor noastre.

David Bedrick, autor, educator și consultant organizațional vă invită să probați o schimbare de perspectivă de la rușine la iubire, combinată cu povești reale și vindecări reale, David Bedrick oferă o cale de vindecare prin dez-rușinare. O călătorie a rușinii prin sănătate fizică, spiritual bypass, sexism, foamete și sentimente dificile, urmată de o analiză și de întrebările.

Gelong Thubten, profesor de meditație va explica chimia stresului și modul în care acesta ne afectează viața. Studiile au arătat că meditația reglează amigdala (care creează răspunsul „fight or flight“), reducând astfel producerea în exces de hormoni ai stresului, cum ar fi cortizolul și adrenalina. Acest lucru creează un echilibru mai mare în chimia creierului și a corpului nostru, ducând astfel la o stare de fericire mai stabilă.

James Nestor, autor bestseller – după un deceniu în care a călătorit prin lume pentru a afla ce a mers prost și cum să reparăm modul în care respirăm, el dă peste cap înțelepciunea convențională despre cea mai elementară funcție biologică a noastră – Respirația. James Nestor ne învață că până și micile ajustări ale respirației noastre pot îmbunătăți profund eficiența la locul de muncă, performanța sportivă, anxietatea și somnul.

Maeștrii shaolini Shi Heng Yi & Master Shi Heng Zuan vor aduce înțelepciunea și tehnicile shaoline și vor prezenta modul în care fiecare dintre noi ne putem (re)găsi puterea interioară.

Maude Hirst, expert în meditație expert în meditație, antrenor, autor și vorbitor, specializat în a face meditația și beneficiile sale accesibile tuturor va oferi detalii despre cum prin valorificarea puterii minții și a respirației prin meditație, putem învăța să gestionăm mai bine stresul, somnul și succesul.

Raluca Anton, unul din cei mai cunoscuți psihoterapeuți din țară și autoare a cărții Terapie 1 la 1 cu sinele tău va fi prezentă ca moderator și brand ambasador al evenimentului pentru al treilea an consecutiv.

The Inner este prima conferință de autocunoaștere și învățare din România și își propune să ofere celor prezenți o experiență transformatoare și revelatoare ghidată de lideri în domeniu. Mai multe informații despre evenimente pe theinner.ro sau pe pagina de Facebook.

Prețuri și înscriere

Mai multe detalii despre prețuri, program și înscriere găsiți pe theinner.ro/cumpara-bilete/.

Organizator

The Inner

Vezi website Organizator

Locație

Cinema „Florin Piersic“

Piața Mihai Viteazul nr. 11
Cluj-Napoca, Cluj 400151 România

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0