fbpx
skip to Main Content
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

The Woman 2020: Wear the white hat

30-09-2020 orele 12:00 01-10-2020 orele 18:00

Conferința The Woman din 18-19 martie 2020 vine cu o abordare proactivă către noile generații de lideri. Atunci când vorbim de lideri, ne referim atât la cei care aleg să facă schimbări în comunitatea din care fac parte sau care conduc o companie până la cei care educă, formează și promovează tinerii care vor intra pe piața muncii.

„Wear the white hat“ sau „poartă pălăria albă“ este tematica acestei ediții, în cadrul căreia sunt prezente peste 600 de femei manager, antreprenor, artiști sau sportivi. Tematica pune accent pe etică, verticalitate și pe importanța pe care o are în viața personală și profesională a lucrului bine făcut.

În fiecare an, evenimentul aduce în lumina reflectoarelor femei care sunt voci ale unor comunități, femei care s-au remarcat în domenii atipice, femei care au ales să își urmeze instinctul în business și în viața de zi cu zi. Așadar, primii speakeri anunțați sunt:

  • Lorena Buhnici – Antreprenor & Fondator Cavaleria.ro
  • Dana Războiu – Jurnalist, Fondator Nație prin Educație
  • Cristiana Oprea – Pilot de raliuri
  • Ramona Jurubiță – Country Managing Partner, KPMG in Romania
  • Stela Bizdu – Fondator @Steps by Stela
  • Diana Enciu – Digital Creator @ Fabulous Muses
  • Eugenia Enciu – Designer Vestimentar
  • Camelia Șucu – Fondator Class Living, antreprenor în serie
  • Ioana Șucu – Antreprenor creativ

Structura se împarte între masterclass-uri (leadership, comunicare și antreprenoriat) și conferință, între gala premiilor și momentele de entertainment pe care organizatorii le pregătesc. Pentru mai multe detalii noul site oficial poate fi vizitat aici: conference.thewoman.ro.

„The Woman a depășit etapa de cea mai importantă conferință anuală care are prilej de reunire a femeilor implicate în business. E o mișcare, e un mod de a gândi, manifestată pe tot parcursul anului prin evenimente, idei scrise în online și offline, acțiuni punctuale. Încă de la început am decis că ne vom ține departe de cancan-uri, că vom aprecia mereu acele femei care au avut rezultate vizibile în domeniul în care activează, care au inspirat și sprijinit comunități. O comunitate feminină, de suport pe plan profesional și personal, în care fiecare are ceva de dat. Fie că e un sfat de business pe care l-a învățat după o viață întreagă, un imbold că se poate chiar dacă pornești cu idei multe și-un laptop într-o cafenea, sau poate, pur și simplu, ai nevoie să te deconectezi de la rutină și să schimbi perspectiva din care vezi lucrurile.“ declară organizatorii.

De ce să participi: The Woman este mișcarea feminină care îmbină motivația cu educația, networking-ul cu entertainment-ul, provocările cu succesul din spatele unei cariere. Anual, conferința reunește în comunitatea sa cele mai influente femei din antreprenoriat, leadership, educație, televiziune, sport, teatru sau management. Are you in?

Locație eveniment:

Wonderland Cluj Resort, str. Feleacu, nr. 5 A-E, Cluj-Napoca.

Back To Top
×Close search
Caută