fbpx
skip to Main Content
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Urmărește online Social Media for Parents 2020!

24-11-2020 orele 10:00 16:30

Am simțit anul acesta cu toții o schimbare radicală în viața noastră și am trecut prin momente fără precendent, de la munca de acasa până la educația online a copiilor și multe altele. Au trecut deja 8 luni de când învățăm să ne adaptăm și să facem față unor provocări continue, sperând puțin diferit și gândind lucrurile altfel. Zi de zi, suntem atenți la ce se întâmplă în jurul nostru și încercăm să ne protejăm cât mai bine, căutând în același timp să ne ducem viețile și job-urile mai departe.

În acest nou context, conferința Social Media for Parents revine pe 24 noiembrie cu o ediție inedită, dedicată părinților activi în social media și atenți la noile tendințe din parenting. 

La eveniment, specialiști și bloggeri de parenting îndrăgiți se vor reuni exclusiv online, pentru a aduce în prim plan schimbările și provocările pe care le întâmpinăm acum în viața de zi cu zi, precum și lecțiile pe care le-am învățat în noua normalitate.

Printre vorbitorii acestei ediții se numără Gáspár György (Psihoterapeut Relațional & Autor), Ioana Chicet-Macoveiciuc (Blogger, Prințesa Urbană), Nansi Lungu (Behavioral Analyst, Bitdefender), Ana Nicolescu (Owner, Mamica Urbană), Sorin Cadar (Medic Primar ORL, Asociația Română de Homeopatie Clinică), Ana Maria Mitrus (Blogger, Meseria de Părinte), Dragoș Iliescu (Fondator, Brio), Miruna Ioani (Blogger, Și Blondele Gândesc), Răzvan Pascu (Antreprenor & Consultant Turism), Cristina Oțel (Trainer, Coach & Blogger, cristinaotel.ro) și Adrian Asoltanie (Trainer Educație Financiară). 

Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile se pot face pe socialmediaforparents.ro. Evenimentul poate fi urmărit online pe 24 noiembrie, începând cu ora 10.00.

Social Media for Parents este organizat anul acesta sub conceptul evenimentelor „fără atingere“, ce ț’in cont de normele de distanțare socială și de siguranță a tuturor persoanelor implicate, de la staff la vorbitori și parteneri. Conceptul propune vorbitorilor o experiență pe scena apropiată de cea a unei conferințe clasice, gândită însă ca o apariție live într-un studio TV.

Pentru a fi la curent cu noutățile despre Social Media for Parents, puteți urmări pagina oficiala de Facebook și evenimentul pe Facebook

Social Media for Parents este un eveniment organizat de Evensys în parteneriat cu Nuk, BItdefender și Boiron.

Despre Evensys

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 14 ani de experiență în organizarea de evenimente business. Evensys este specializată exclusiv pe dezvoltarea de conferințe și de seminarii proprii, ce acoperă șapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, HR, Real Estate, Production și Retail. Evenimentele organizate tratează tematici actuale, care privesc atât industria de business locală, cât și cea din Europa Centrala și de Sud-Est.

Pentru cei care ne cunosc și sunt nerăbdatori să ne revedem în sălile de eveniment, am lansat Abonamentul Evensys pentru următorii (aproape) 2 ani. Cum funcționează? Plătești biletul pentru 1 conferință de marketing și comunicare, primești acces la 3 conferințe până la finalul anului 2022. Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Back To Top
×Close search
Caută