Skip to content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Workshop pentru cupluri „Primește iubirea pe care o dorești“, cu Andrada Lupșe

25.02.2023 ora 09:00 26.02.2023 ora 16:00

Psiholog dr. Andrada Lupșe – terapeut certificat în terapia relațională imago – organizează în 25-26.02.2023, în Cluj-Napoca, workshop-ul de grup pentru cupluri „Primește iubirea pe care o dorești“.

În cadrul workshop-ului limitat la maximum 5-6 cupluri, Andrada vă va ghida în:

  • înțelegerea etapelor unei relații;
  • descoperirea acelor aspecte inconștiente ce ne fac să ne îndrăgostim de partenerul nostru;
  • explorarea istoriei emoționale și cum aceasta contribuie la construcția relației pe care o aveți în prezent;
  • înțelegerea poveștii conflictelor voastre (spoiler alert: aproape niciodată nu este vorba despre vasele nespălate, precum nu este nici despre cuantumul salarial adus de fiecare partener);
  • descoperirea dialogului imago și modul prin care acesta facilitează conectarea și ascultarea intențională a partenerului, astfel încât să puteți dobândi o conexiune emoțională autentică și să beneficiați de dialoguri cu adevărat constructive.

De ce să participați?

Dacă tu și partenerul tău sunteți în căutarea unor modalități practice și a unor strategii care să vă ajute să vă conectați autentic și să vă ajute să regăsiți iubirea, conectarea și angajamentul din relația voastră, atunci acest workshop este pentru voi. Ia-ți timpul necesar să investești în relația ta, astăzi!

Cui îi este adresat workshop-ul?

  • Cuplurilor  aflate la începutul relației și care își doresc o înțelegere mai aprofundată asupra relației lor.
  • Cuplurilor aflate de ceva timp în relație și care își doresc să își aprofundeze conexiunea emoțională.
  • Cuplurilor ce întâmpină dificultăți în prezent și doresc să rezolve conflictele din prezent și trecut.
  • Cuplurilor care se află într-o stare de incertitudine cu privire la viitorul relației lor și își doresc să depună un efort comun pentru a-și salva relația.

Cum o să arate cele 2 zile?

Pe parcursul celor 2 zile, ghidați de către mine ca terapeut, veți parcurge un caiet de lucru pentru cuplu cu exerciții, veți împărtăși ce simțiți, veți crea o viziune conștientă a relației, totul într-un spațiu de siguranță care să văpermită să vă deschideți și să explorați relația, alături de alte cupluri.

Este necesară o pregătire în prealabil?

Ambele zile se vor desfășura în ritmul grupului. 

E de așteptat să apară exerciții pe care să le resimțiți mai intense din punct de vedere emoțional, dar e important să vă amintiți că sunteți într-un spațiu de siguranță emoțională.

Pe parcursul întregii zile este important să vă amintiți că faceți asta pentru a vă înțelege relația mai în profunzime și pentru a deveni mai deschiși și curioși atât față de propriile emoții cât și față de cele ale partenerului (partenerei).

Psiholog dr. Andrada Lupșe – psihoterapeut certificat în terapia relațională Imago, doctor în psihologie. Andrada este contributor al site-ului paginadepsihologie.ro și susține frecvent prezentări despre importanța calității relațiilor. A început formarea în terapia Imago în 2018 din dorința de a găsi răspunsuri legat de ce înseamnă un cuplu conștient. Atât în munca de la cabinet cu cuplurile, cât și în relația personală, aplică principiile Imago bazate pe conectare emoțională și cunoaștere conștientă. Deși nu e ușor, Andrada încearcă să își amintească de fiecare dată faptul că terapia Imago nu are ca scop principal fericirea din cuplu, ci vindecarea rănilor și creșterea emoțională a cuplului.

Detalii înscriere și derulare workshop

Workshop-ul pentru cuplu se va desfășura față în față, în Cluj Napoca, în 25-26.02.2023, sâmbătă între orele 9-18 și duminică între orele 9-16.

Înscrierea se face accesând acest link.

Tariful este de 1500 lei/cuplu.

Organizator

Andrada Lupșe

Vezi website Organizator

Locație

Cabinet de Psihologie – Andrada Lupșe

Strada Regele Ferdinand, nr. 6, et. 3, ap. 7, în cadrul Galeriilor Ferdinand
Cluj-Napoca, Cluj România

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0