skip to Main Content

Ți-ar plăcea să participi la un studiu internațional? Ai dori să afli mai mult despre cum reținem evenimentele noastre de viață? Atunci te invităm să fii parte din studiul „Experiențe cu evenimente de viață și memorie“. Acestea este un studiu anonim și confidențial care investighează prevalența în societate a unor amintiri și experiențe specifice.

În acest studiu, suntem interesați în colectarea de date demografice, experiențe de viață, evenimente de viață, relații familiale și memorie. Vă vor fi adresate întrebări referitoare la aceste subiecte. Nu vom colecta informații care vă pot identifica personal pentru ca dvs. să puteți răspunde sincer și deschis. Timpul necesar pentru completarea acestui chestionar este de aproximativ 15-20 de minute, și este important să ai peste 18 ani.

Confidențialitate

Nu vom colecta nici o informație care vă poate identifica personal. Cu toate acestea, toate datele colectate vor fi păstrate în următorul mod:

  • într-o bază de date protejată (dacă sunt date electronice) sau
  • într-un dulap încuiat (dacă sunt date în format hârtie).

Echipa de cercetare, personal autorizat al unor universități europene, și instituții de reglementare pot avea acces la datele dvs. personale înregistrate pentru a vă proteja siguranța și bunăstarea. Orice informație provenită din acest proiect de cercetare care vă identifică personal, nu va fi eliberată sau dezvăluită către aceste instituții fără primirea separată a consimțământului dvs., exceptând dacă este altfel specificat prin lege.

Vă aducem la informare că datorită anonimizării datelor pentru păstrarea acestora, ștergerea ulterioară a datelor dvs. (după finalizarea chestionarului) nu va mai fi posibilă, deoarece identificarea datelor dvs. nu mai este posibilă.

℗PUBLICITATE



Dacă aveți orice comentarii, nelămuriri sau întrebări despre desfășurarea acestui studiu, vă rugăm să contactați persoana listată mai jos (cercetătorul responsabil). Puteți de asemenea să contactați Biroul de Protecția Datelor a Școlii Medicale din Berlin:

  • dacă nu puteți intra în contact cu cercetătorul responsabil și aveți întrebări generale sau
  • dacă aveți nelămuriri sau reclamații despre studiu sau
  • dacă aveți întrebări referitoare la drepturile dvs.

Informații suplimentare

Studiul este desfășurat de către Medical School Berlin în colaborare cu RIDDLE Lab, Departamentul de Psihologie, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca (România), fiind coordonat de către drd. Mara Moldoveanu, supervizat de către conf. univ. dr. habil. Laura Visu-Petra, Departamentul de Psihologie, Universitatea Babes-Bolyai.

Pentru orice întrebare legată de acest studiu, în timpul sau după finalizarea acestuia, puteți contacta echipa de cercetare prin e-mail: [email protected].    

După finalizarea studiului, rezultatele cercetării vor fi publicate într-o revistă de specialitate și pe platforma paginadepsihologie.ro.

Informații suplimentare și acces chestionar aici.        

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0