Skip to content

Fareed Zakaria, jurnalist american de origine indiană, absolvent de Yale și cu un doctorat în științe politice obținut la Harvard, este gazda celebrei emisiuni de pe CNN „Fareed Zakaria GPS“, editorialist la The Washington Post și colaborator la The Atlantic. A fost editor la Newsweek International și la Foreign Affairs, editorialist la Time, analist la ABC News și gazda emisiunii „Foreign Exchange with Fareed Zakaria“ la PBS.

℗PUBLICITATEDintre cărțile sale, care au devenit bestselleruri internaționale, amintim The Post-American World (2008; Lumea postamericană), In Defense of a Liberal Education (2015) și Ten Lessons for a Post-Pandemic World (2020). Viitorul libertății. Democrația iliberală în Statele Unite ale Americii și în lume a apărut într-o primă ediție la Editura Polirom în 2009.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0