fbpx
skip to Main Content

Un loc confortabil în fotoliu, o pătură moale și pufoasă, ciocolată caldă, cozonac, brad împodobit și cele mai simpatice filme de Crăciun, povești pline de emoție, prin intermediul cărora vei intra instantaneu în atmosfera festivă: recunoști deja scenariul, nu-i așa? Numai bine, pentru că tocmai ce ți-am pregătit cel mai așteptat top cinematografic din acest an, o selecție de titluri perfecte pentru weekendurile cozy, petrecute pe canapea, și pentru zilele de sărbătoare. 

Love Hard

Un rom-com festiv, Love Hard o are în prim-plan pe Natalie (Nina Dobrev), o jurnalistă din Los Angeles, care are zeci de întâlniri dezastruoase în palmares. Când aceasta cunoaște pe o aplicație de dating un tip care, cel puțin în teorie, este absolut perfect, hotărăște să zboare în celălalt capăt al țării și să îi facă o vizită-surpriză de Crăciun. Odată ajunsă la destinație, însă, Natalie descoperă că a fost înșelată și că bărbatul pe care îl credea sufletul ei pereche este, de fapt, cu totul altcineva. Filmul este disponibil acum pe Netflix. 

Father Christmas Is Back

Caroline (Nathalie Cox), Joanna (Elizabeth Hurley), Vicky (Talulah Riley) și Paulina (Naomi Frederick) sunt patru surori care, la prima vedere, nu au nimic în comun. Acestea se reunesc pentru un Crăciun în familie la luxosul lor conac strămoșesc, după un program pus la punct de mult prea organizata Caroline. Cu toate acestea, când un personaj din trecut apare pe neașteptate, planurile de sărbători sunt complet date peste cap. Filmul este disponibil pe Netflix. 

The Claus Family

În urma unei tragedii care îl marchează profund, Jules Claus (Mo Bakker) ajunge să deteste cu pasiune Crăciunul. Într-o zi, însă, explorând magazinul de jucării al bunicului său, puștiul găsește un glob fermecat și are parte de o revelație magică: bunicul Claus este adevăratul Moș Crăciun! Filmul este disponibil pe Netflix.  

The Princess Switch & The Princess Switch: Switched Again & The Princess Switch 3: Romancing the Star

Un Christmas movie cu iz regal, The Princess Switch le are în prim-plan pe Margaret (Vanessa Hudgens), ducesă de Montenaro, și Stacy, o simplă tânără din Chicago, extrem de talentată la copt prăjituri. Cele două seamănă ca două picături de apă, așa că, pe parcursul celor trei filme din seria The Princess Switch, acestea fac schimb de roluri și trec împreună prin cele mai haioase aventuri și încurcături… în prag de Crăciun. Cele trei filme sunt disponibile pe Netflix. 

A Christmas Prince & A Christmas Prince: The Royal Wedding & A Christmas Prince: The Royal Baby

Trilogia A Christmas Prince este o poveste de dragoste cu iz regal, care o are în prim-plan pe Amber (Rose McIver), o tânără jurnalistă aspirantă, care este trimită în străinătate pentru a obține informații scandaloase despre un prinț, Richard (Ben Lamb), pe cale să devină rege. În scurt timp, identitatea ei iese la iveală, iar legătura sa cu prințul ia o turnură surprinzătoare. Filmele sunt disponibile pe Netflix.

A Boy Called Christmas

Ecranizare a volumului omonim semnat de Matt Haig, o poveste absolut magică, numai bună de făcut cadou de Crăciun, A Boy Called Christmas prezintă aventura lui Nikolas (Henry Lawfull), un copil care pornește spre nordul geros în căutarea tatălui său plecat să descopere satul elfilor, Elfhelm. Filmul este disponibil pe Netflix. 

Robin, Robin

O animație duioasă, o poveste pentru întreaga familie, Robin, Robin este aventura unei păsări crescute de o familie de șoricei. Pentru că oul în care se afla s-a rostogolit din greșeală într-o groapă de gunoi, Robin a ajuns într-o familie iubitoare de șoricei, însă, pe măsură ce se maturizează, diferențele dintre ei devin tot mai vizibile. În încercarea de a le demonstra că este un șoricel foarte bun, la fel ca ceilalți membri ai familiei sale, Robin orchestrează un plan extraordinar, însă ajunge astfel să își descopere adevărata identitate. Filmul este disponibil pe Netflix. 

A Castle for Christmas

Povestea se învârte în jurul lui Sophie Brown (Brooke Shields), o scriitoare faimoasă, care ajunge în Scoția cu scopul de a cumpăra un mic castel. Aceasta pune ochii pe un astfel de edificiu, însă planurile sale de achiziție sunt date peste cap de Myles (Cary Elwes), morocănosul proprietar al castelului, care nu dorește să-l vândă unei persoane din afara țării. Filmul este disponibil pe Netflix.

Holidate

Un rom-com lansat anul trecut, Holidate îi are în prim-plan pe Sloane (Emma Roberts) și Jackson (Luke Bracey), doi tineri care detestă Crăciunul, reuniunile de familie și întrebările jenante! După ce trec prin coșmarul unor sărbători dezastruoase, aceștia fac un pact: să pretindă că formează un cuplu la toate evenimentele de familie din anul următor, astfel încât să scape de toate situațiile stânjenitoare. Planul lor funcționează, pe moment, însă urmările acestei legături neașteptate sunt de-a dreptul surprinzătoare. Filmul este disponibil pe Netflix. 

℗PUBLICITATE℗PUBLICITATE℗PUBLICITATE℗PUBLICITATE℗PUBLICITATEOperation Christmas Drop

Erica (Kat Graham) este asistenta unui politician influent, o tânără de carieră, care își anulează planurile de Crăciun cu familia pentru a lucra. Aceasta ajunge la tropice, unde este trimisă de superiorii săi pentru a închide o bază militară. Planurile ei se schimbă radical în momentul în care îl cunoaște pe Andrew (Alexander Ludwig), căpitanul baze, care adoră Crăciunul și faptele caritabile! Filmul este disponibil pe Netflix.

The Christmas Chronicles 1&2

Una dintre cele mai simpatice filme de Crăciun din ultimii ani, produs chiar de Chris Columbus (Home Alone, Harry Potter), este aventura pe care o trăiesc doi frați, Kate (Darby Camp) și Teddy Pierce (Judah Lewis), al căror plan de a-l prinde pe Moș Crăciun (Kurt Russell) în Ajunul Crăciunului. Misiunea lor nu decurge așa cum au crezut inițial, însă, în cele din urmă, ajung să trăiască o noapte plină de peripeții alături de Moș Crăciun. În partea a doua, Kate și Teddy încearcă să salveze Polul Nord. Filmele sunt disponibile pe Netflix. 

Christmas on the Square

O poveste emoționantă, numai bună de urmărit de toată familia, Christmas on the Square este povestea Reginei Fuller (Christine Baranski), o femeie bogată și malițioasă, care se întoarce în orașul ei natal chiar înainte de Crăciun, pentru a vinde tot terenul unui dezvoltator de malluri. În scurtă vreme, după ce începe să stea printre localnici și să reia o legătura veche, planurile sale încep să se schimbe. Filmul este disponibil pe Netflix. 

Just Another Christmas

După ce trece printr-o căzătură serioasă în Ajunul Crăciunului, morocănosul Jorge (Leandro Hassum) leșină și se trezește un an mai târziu, fără să-și mai amintească nimic din anul precedent. În scurtă vreme, el realizează că este sortit să se trezească din nou, an după an, în Ajunul Crăciunului, fiind nevoit să se ocupe de consecințele acțiunilor celuilalt eu al său din celelalte 364 de zile ale anului. Filmul este disponibil pe Netflix. 

Grounded for Christmas

Un rom-com a cărui acțiune are loc în Cleveland, Grounded for Christmas îi are în prim-plan pe Nina (Julianna Guill), un pilot iscusit, și pe Brady (Corey Sevier), arogantul ei coleg. Când o furtună de zăpadă lovește subit orașul, obligând avioanele să rămână la sol, cei doi refugiază în casa părinților Ninei, care se află în apropiere. Filmul este disponibil pe HBO GO.

How The Grinch Stole The Christmas

Un clasic numai bun de văzut în fiecare an în pragul Crăciunului (exact ca seria Home Alone, care da, va fi și anul acesta la TV), How The Grinch Stole The Christmas este o poveste magică de sărbători. Mereu pus pe fapte rele și enervat de bucuria copleșitoare din jurul său, Grinch (Jim Carrey) le fură Crăciunul oamenilor din Whoville. În scurt timp, însă, cuprins de spiritul festiv, Grinch revine la sentimente mai bune. Filmul este disponibil pe Netflix și Amazon Prime. 

The Holiday

Regizat de Nancy Meyers, The Holiday este un film musai de văzut la fiecare Crăciun. După o serie de evenimente dezamăgitoare, care le dau viețile peste cap, două femei – Amanda (Cameron Diaz) și Iris (Kate Winslet) – fac schimb de case, chiar dacă una locuiește în Los Angeles, iar cealaltă în Surrey, una dintre cele mai frumoase zone rurale din Anglia. În pragul sărbătorilor, departe de casă, cele două trec prin aventuri complet neașteptate. Filmul e disponibil pe Netflix. 

The Knight Before Christmas

În The Knight Before Christmas, un personaj din evul mediu ajunge în perioada contemporană. Sir Cole (Josh Whitehouse) este un cavaler care călătorește în timp din Anglia secolului al XIV-lea tocmai în Ohio din prezent. Viața lui ia o turnură surprinzătoare în momentul în care, total accidental, o întâlnește pe Brooke (Vanessa Hudgens), o tânără care nu prea are noroc în dragoste. Filmul este disponibil pe Netflix.

© Credit Foto: Netflix, outnow.ch


Bianca Sterie - Lifestyle editor de peste șapte ani, dependentă de filme, festivaluri și călătorii, întotdeauna pregătită cu un titlu nou de recomandat. Scrie constant și pentru moviecore.ro.

Caută
Coșul de cumpărături
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0